Haberler

Savcıya İfade Verirken Kafasına Kurşun Sıktı

Ağrı'nın Eleşkirt İlçesinde Öğleden Sonra Cumhuriyet Savcılığı İçerisinde Meydana Gelen Olayla İlgili Soruşturma Sürdürülüyor.

Ağrı'nın Eleşkirt ilçesinde öğleden sonra Cumhuriyet Savcılığı içerisinde meydana gelen olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaymakamlık binasının 3. katındaki Maliye bölümünden, alt kattaki Adliye'ye Cumhuriyet Savcısı Tayfun Atak'ın yanına 2 polis memuruyla getirilen ve üzeri aranarak içeri alınan Y.B'nin ifade verdiği sırada çok sakin tavır sergilediği öğrenildi. İfadesinin son bölümünde biranda belinden 9 milimetre çapındaki tabancasını çıkararak kafasına sıkan Y.B'nin tabancısından çıkan bir kurşun başına, diğer kurşun ise tavana isabet etti. Evli ve 5 çocuk babası olan Y.B'nin bugün itibariyle Maliye Denetmeni'nin Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusuyla ifadeye çağrıldığı ve göreve başladığından beri Eleşkirt Mal Müdürlüğü'nde görev yaptığı kaydedildi. Y.B'nin çevresinde dürüst birisi olarak tanındığı belirtildi.

Y.B'nin cenazesinin ailesi tarafından Ağrı'ya götürüleceği öğrenildi.

(NE-İRT-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title