Haberler

Şanlıurfa'dan Kısa Kısa

Viranşehir ilçesinde SODES Becerikli Kadınlar Merkezinin açılışı yapıldı.

Viranşehir ilçesinde SODES Becerikli Kadınlar Merkezinin açılışı yapıldı.

İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ömer Çimşit, Gölbaşı Mahallesi'ndeki merkezin açılışında yaptığı konuşmada, onaylanan 4 projenin SODES tarafından finanse edildiğini belirterek, proje maliyetlerinin 850 bin lira olduğunu söyledi.

Merkezde açılan projelerle kadınların hem meslek sahibi olacaklarını hem de aile bütçelerinde katkıda sağlayacağını belirten Çimşit, projelerin hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.

Açılışın ardından Çimşit, merkezi gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

SODES Becerikli Kadınlar Merkezi Proje Ofisi Koordinatörü Fethi Üncal, Kaymakam Ömer Çimşit'e Türk bayrağı işlemeli tablo takdim etti.

Ceylanpınar'da camiler temizleniyor

Ceylanpınar Belediyesi, camilerde temizlik çalışması başlattı.

Ekipler, Haliliye Belediyesinden temin edilen halı yıkama aracıyla ilçedeki 20 cami ve 5 Kur'an kursunun halılarını yıkamaya başladı.

Ceylanpınar Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Bayol, yaptığı açıklamada, cami halılarının her yıl peryodik olarak temizlendiğini söyledi.

Haliliye Belediyesinden temizlik aracı temin ettiklerini hatırlatan Bayol, "Desteklerinden dolayı da Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol'a çok teşekkür ediyorum. 3 yıldan bu yana Haliliye Belediyesi camilerimizin temizliğini yapıyor. ilçemizde bulunan 20 cami ve 5 Kur'an kursunun temizliği yapılacak." diye konuştu.

Temizlik yapılan Hıdır Özmen Camisi'nin İmamı Abdulbaki Caymaz da camide yapılan temizlik dolayısıyla her iki belediye başkanına teşekkür etti.

Kaynak: AA / Güncel

Ceylanpınar Ömer ÇiMŞİT Viranşehir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title