Haberler

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi Açıklaması

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Kasım Gülpınar ile birlikte Siverek ilçesi Karakeçi bölgesinde referandum çalışmalarına katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, " İnsanımıza hizmet etmeyi bir ibadet aşkıyla görüyoruz" dedi.

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Kasım Gülpınar ile birlikte Siverek ilçesi Karakeçi bölgesinde referandum çalışmalarına katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, " İnsanımıza hizmet etmeyi bir ibadet aşkıyla görüyoruz" dedi.

Kaynakları çok iyi kullanarak yatırımları devam edeceklerini belirten Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, "Artık yıllardır bu yol, su, gibi sorunları bitirmek istiyoruz. İnsanımıza hizmet etmeyi bir ibadet aşkıyla görüyoruz. Millete hizmet için varız. Kurumlar milletin emaneti diye tevdi edilmiş. Durumumuzun farkındayız ve her yıl beton yol uygulamasını artırarak devam edeceğiz" dedi.

Halk oylamasının önemine de değinen Başkan Çiftçi, "16 nisan 'da ülkemiz bir halk oylamasına gidiyor bir referanduma gidiyor. Bu halk oylaması şahısların ötesinde bir durum. Belediyenin dışında vekilliğin dışında teşkilatımızın dışında bir oylama. Millet kendi anayasasında kendi geleceğini belirleyecek. Millet ülkesinin kaderini tayin edecek. Sağlam kalıcı hükumetlere kavuşacak. Gençlerimiz artık rahat bir şekilde siyasette yer alacak" dedi.

Yapılacak halk oylamasın önemli olduğunu belirten AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Kasım Gülpınar," İşte yoldan bahsediyoruz tabi sadece yolla bitmiyor. Bir sürü eksik var gedik var. Geçmişten gelen sıkıntılar var. Bu sorunları belediye başkanıyla, milletvekilimizle, hükumetimizle, bakanımızla giderilmesi için biz elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. 16 nisanda burada en ufak bir zafiyette girmemeliyiz. Zafiyet gösterirsek ne Recep Tayyip Erdoğan'ın ne AK Parti hükumetinin ne benim milletvekilinin nede belediye başkanımızın zayıflamasıdır. Bütün ülkenin zayıflaması durumuna gelecek. Şuanda şer güçlerinin gözü bizim üzerimizdedir. Oyun oynamak isteyen ülkelerin gözü Türkiye'nin zayıflamasındadır. Zayıflamanın göstergesi ve belirtisi işte referandumda olumsuz bir durumun çıkmasıdır. Olumsuzluk durumunda 15 Temmuzda kalan hesaplarının devamını görecekler" diyerek şer odaklarına prim verilmemesi için sandıkta evet verilmesi gerektiğini belirtti.

Ziyaretlere Başkan Çiftçi ile birlikte Milletvekili Gülpınar, Siverek AK Parti İlçe Başkanı İlhan Çelik ve bölge muhtarları katıldı. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şanlıurfa AK Parti Siverek Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title