Haberler

Samsun'da uyuşturucu ve silahlar ele geçirildi: 4 gözaltı

Güncelleme:

SAMSUN'da jandarma ekiplerince düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, 10 kilo 180 gram kubar esrar, 135 kök kenevir bitkisi, 2 bin 334 sentetik ecza ilacı ve çok sayıda silah ile fişek ele geçirildi.

SAMSUN'da jandarma ekiplerince düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, 10 kilo 180 gram kubar esrar, 135 kök kenevir bitkisi, 2 bin 334 sentetik ecza ilacı ve çok sayıda silah ile fişek ele geçirildi. Olayla ilgili 4 şüpheli gözaltına alındı.

İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı İstihbarat Şube Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Bafra ve Canik İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan ortak çalışma neticesinde iş yeri, otomobil ve evlerde arama yapıldı. Aramalarda 10 kilo 180 gram kubar esrar, 135 kök kenevir bitkisi, 6 gram kenevir tohumu, 3 gram bonzai, 2 bin 334 sentetik ecza ilacı, 1 adet 9 milimetre Baretta marka otomatik makinalı tabanca, 1 adet 9 milimetre çapında Browning marka tabanca, 1 adet av tüfeği, 1 adet pompalı tüfek, 2 adet kurusıkı tabanca, 4 adet şarjör, 68 adet fişek ve 10 adet kurusıkı tabanca mermisi ele geçirildi. Operasyonda 4 şüpheli gözaltına alınırken, firari 1 şüphelinin ise arandığı belirtildi.

FOTOĞRALI


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kenevir Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title