Haberler

Samsun'da Hastaneler Denetlendi

Sağlık Bakanlığı Tedavi Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Uzm. Dr. Alattin Dilsiz, İncelemelerde Bulunmak Üzere Samsun'a Geldi. İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Kasapoğlu ile Birlikte Mehmet Aydın Devlet Hastanesi'nde İncelemelerde Bulunan Yardımcısı Uzm. Dr. Alattin Dilsiz, Başhekim Opr. Dr. Ferhat Günaydın'dan Hastanenin Çalışma Sistemi, Eksiklikler ve Uygulanan Projeler Hakkında Detaylı Bilgi ...

Sağlık Bakanlığı Tedavi Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Uzm. Dr. Alattin Dilsiz, incelemelerde bulunmak üzere Samsun'a geldi. İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Kasapoğlu ile birlikte Mehmet Aydın Devlet Hastanesi'nde incelemelerde bulunan Yardımcısı Uzm. Dr. Alattin Dilsiz, başhekim Opr. Dr. Ferhat Günaydın'dan hastanenin çalışma sistemi, eksiklikler ve uygulanan projeler hakkında detaylı bilgi aldı. Dilsiz, genel müdürlük çalışmaları ve hedefleri hakkında ise açıklamalarda bulundu. Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nde incelemelerde bulunan Tedavi Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Uzm. Dr. Alattin Dilsiz tüm servisleri gezdi. Alattin Dilsiz daha sonra, Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ndeki yoğun bakım ünitesi değerlendirme toplantısına katıldı.

(MD-SA) 15.04.2008 15:18 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title