Haberler

Samsun'da Engellemeyen Ürünler Standı Açıldı

Samsun'da Görme Engelliler ve Bedensel Engelliler, "Engellenemeyen Ürünler Standı" Açtı.

Samsun'da görme engelliler ve bedensel engelliler, "Engellenemeyen ürünler standı" açtı.

Gazi Belediye Görme Özürlüler Koordinasyon Merkezi'nin organizesi ile Ekolojik Yaşam Merkezi'nde bedensel engelli ve görme engellilerin yaptıkları ürünlerin sergilendiği stand açılışı yapıldı. Bedensel ve görme özürlülerin standlarını gezen görme özürlü İstanbul Milletvekili Lokman Ayva, özürlü vatandaşların da sağlam vatandaşlar gibi her zaman üretim yaptığına dikkat çekerek, artık Türkiye'nin çıtasını yükselttiğini vurguladı. Pek çok kişinin yaptıkları hizmetin farkına bile varamadığını kaydeden Ayva, "Ekolojik Yaşam Merkezi'ni inşa eden Gazi Belediyemiz çevreci bir hizmet vererek, burayı herkesin kullanıma açmıştır" dedi.

Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım ise bedensel ve görme engellilerin burada yaptıkları ürünleri sergileyerek, aile bütçesine destek verdiğini ifade etti.

Konuşmaların ardından Milletvekili Lokman Ayva, Başkan Kaldırım ve Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, standın açılış kurdelesini kesti.

(İG-S) 09.05.2008 17:09 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title