Haberler

Salihlili Karateciler Gemlik'ten 5 Madalya ile Döndü

Bursa’nın Gemlik ilçesinde düzenlenen Gemlik Uluslararası Karate Şampiyonasında mücadele eden Salihli Belediyespor Karate Takımı, turnuvadan 5 madalya ile döndü.

Bursa'nın Gemlik ilçesinde düzenlenen Gemlik Uluslararası Karate Şampiyonasında mücadele eden Salihli Belediye spor Karate Takımı, turnuvadan 5 madalya ile döndü.

Gemlik Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleştirilen turnuva da 38 spor kulübü ve uluslar arası 800 sporcu ter döktü. Turnuvada mindere çıkan sporcular, seyircilere heyecan dolu anlar yaşatırken, Salihli Belediyesporlu sporcular ise 5 bronz madalya alarak güzel bir sonuç ve tecrübeyle döndü.

Salihli Belediyespor Karate Antrenörü Çilem Gençtürk, uluslararası turnuvalarda tecrübe kazandıklarını belirterek, "Mücadele veren, dereceye giren bütün sporcularımı tebrik ediyor, hepsiyle gurur duyuyorum. Bu turnuvada bulunmamızda en büyük desteği veren Belediye Başkanımız Zeki Kayda'ya çok teşekkür ederim" dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Mustafa Kemal Atatürk Salihli Belediyespor Gemlik Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title