Haberler

Sakoğlu, ÖSS Birincisine TOBB-etü'yü Tavsiye Etti

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (Tso) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Sakoğlu, Öğrenci Seçme Sınavı (ÖSS) Sayısal, Sözel ve Eşit Ağırlık Puanlarında Türkiye Birincisi Olan Hamza Kazancı'yı Tebrik Ederek, Samsun'un Gururu Olan Öğrenciye Tişört ve Dolmakalem Hediye Etti.

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Sakoğlu, Öğrenci Seçme Sınavı (ÖSS) Sayısal, Sözel ve Eşit Ağırlık puanlarında Türkiye birincisi olan Hamza Kazancı'yı tebrik ederek, Samsun'un gururu olan öğrenciye tişört ve dolmakalem hediye etti.

Hamza Kazancı'nın, Sabancı ya da Fatih Üniversitesi'ni tercih edeceğini söylemesi üzerine, "Sakın TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi'ni görmeden karar verme" diyen Sakoğlu, "TOBB-ETÜ 4 yıl önce kurulmasına rağmen Türkiye'nin en çok tercih edilen ikinci üniversitesidir. Çok kaliteli eğitiminin yanında çok çeşitli imkanlar sunmaktadır" hatırlatmasını yaptı.

Sakoğlu, Kazancı'nın TOBB-ETÜ'yü görmesi ve tanıması için bütün imkanları seferber edeceğini de sözlerine ekledi.

(AG-SA)

19.07.2007 18:18 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title