Haberler

Sakarya: Sakarya'da Gençlik Ve Eğitim Merkezleri Sergisi

Adapazarı Büyükşehir Belediyesi Mahalle Gençlik ve Eğitim Merkezleri yıl sonu sergileri devam ediyor.

Adapazarı Büyükşehir Belediyesi Mahalle Gençlik ve Eğitim Merkezleri yıl sonu sergileri devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi ve Serdivan Belediyesi işbirliği ile oluşturulan Serdivan Merkezi'nin sergisi, düzenlenen törenle Serdivan Düğün Salonu'nda açıldı. Merkezde eğitim gören 27 kursiyer, düzenledikleri minik bir defile ile kurs süresi boyunca hazırladıkları 100 parçadan oluşan kıyafetleri sergiledi. Kursiyerlerin yaptıkları çocuk kıyafetlerini ise minik mankenler sundu. Birbirinden güzel abiye, spor ve çocuk giysileri, açılışa katılanlar tarafından beğeni ile incelendi. Kısa sürede büyük başarıya imza atan kursiyerler tarafından sunulan mini konser ve defile de büyük alkış aldı.

Defile sonrası gerçekleştirilen sergi açılışına ise Adapazarı Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran ve eşi Nesrin Duran, Serdivan Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Güneşler Belediye Başkanı Talat Tömekçe, Büyükşehir Belediyesi yetkilileri ile kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

Açılışı Adapazarı Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran ve eşi Nesrin Duran, Serdivan Beldesi Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu birlikte yaptı. Başkan Duran, açılışta yaptığı konuşmada, "Kursiyerleri ve hocalarını, başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum. Gelecek senelerde merkezlerin sayısını arttırarak meslek edindirme kursları kapsamında eğitim vereceğiz. Merkezlere halkın büyük ilgi göstermesi de projelerin başarısını gösteriyor" ifadelerini kullandı.

Sergide kursiyerler, yağlı boya tablodan takı tasarımına, kurdele nakışından ahşap işine, mefruşattan el işlerine kadar birçok branşta yaptıkları eserleri sergiledi. Sergi sonunda ise kursiyerlere belgeleri verildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title