Haberler

Sahte Parayla Alışveriş Yapan Suriyeli Yakalandı

Şanlıurfa'da, girdiği işyerinden sahte dolar ile alışveriş yapan bir Suriyeli gözaltına alındı.

Şanlıurfa'da, girdiği işyerinden sahte dolar ile alışveriş yapan bir Suriyeli gözaltına alındı. Üzerinde sahte olduğu belirlenen 100 dolarlık 3 banknotla gözaltına alınan Suriyeli'nin sorgulanmasına başlandı.

Olay, öğle saatlerinde Atatürk Bulvarı üzerinde meydana geldi. Mehmet Kirişçi'nin sahibi olduğu saat satışı yapılan işyerine gelen Suriye uyruklu bir kişi, 800 dolar ödeyerek 4 kol saati satın aldı. Suriyeli'nin saatlerle ayrılmasından sonra dolarları inceleyen işyeri sahibi, paraların sahte olduğunu fark edince durumu polise bildirdi. İhbar üzerine bölgede araştırma yapan polis, işyeri sahibinin verdiği eşkale uyan bir kişiyi bulvar üzerinde durdurdu. Suriyeli olduğu belirlenen ve üzerinde 4 kol saati ve 3 sahte 100 dolarlık banknot bulunan şüpheli gözaltına alındı. Sahte dolar karşılığı kol saatleri işyeri sahibine teslim edilirken, adı açıklanmayan Suriye uyruklu şüpheli, ifadesi alınmak üzere Sarayönü Polis Merkezi'ne götürüldü. - Şanlıurfa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Şanlıurfa Suriye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title