Haberler

İvrindi'de Engellilere Tekerlekli Sandalye Dağıtımı Yapıldı

Güncelleme:

İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz ve ekibi, ilçedeki engellilere tekerlekli sandalye dağıtımı gerçekleştirdi. Başkan Cengiz, engelsiz yaşam için herkesin birlikte hareket etmesi gerektiğini vurguladı.

İvrindi'de her vatandaşın sorunlarıyla bire bir ilgilenen Belediye Başkanı Yusuf Cengiz ve ekibi, ilçedeki engellilere de umut olmaya devam ediyor. Başkan Cengiz Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı işbirliğiyle ilçede yaşayan engelli bireylere tekerlekli sandalye dağıtımı yapıldı.

Tekerlekli sandalye dağıtım töreninde konuşan İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz engelsiz yaşam için hepimiz biriz mesajı verdi. Başkan Cengiz, "Yaşamlarını daha rahat sürdürmeleri için Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte ilçemizdeki engelli bireylerimizin her zaman yanında, bir telefon uzağındayız" dedi.

Cengiz: "Hepimiz engelli adayıyız"

İvrindi Belediyesi olarak engelli bireylerin her zaman yanlarında olduklarına vurgu yapan Belediye Başkanı Yusuf Cengiz, "Engelli kardeşlerimizin toplumsal hayatta varlık göstermeleri ve kendilerinin hak ettikleri yerde olmaları şüphesiz bütün toplumu zenginleştirecek ve güçlendirecektir. İvrindi Belediyesi olarak engelli vatandaşlarımızın her zaman yanında olmaya, onların sesi olmaya devam ediyoruz. Engelli vatandaşlarımızı topluma kazandırmak, kimseye muhtaç olmadan bağımsız olarak kendi başlarına yaşayabilmelerini sağlamak, yaşam düzeylerini gelişen ve değişen dünya şartlarına göre en güzel şekilde biçimlendirmek, ihtiyaçlarını tespit edip, onlara mevcut şartlar içinde yaşanabilir ortamları hazırlamak en büyük ve öncelikli hedefimiz. Engelli vatandaşlarımızın hayata farklı pencereden bakmalarını istemiyoruz. Onların da bizler gibi hayatını rahat idame etmelerini kendimize görev edinerek çalışmalar yürütüyoruz. Engellilerimizin sosyal yaşama katılımının arttırılması noktasında Büyükşehir Belediye Başkanımız Yücel Yılmaz ile ortak çalışmalara imza atıyoruz. Toplum olarak engelli vatandaşlarımıza ve ailelerine sevgiyle kucak açmalı ve engelleri aşmak için kol kola çaba sarf etmemiz gerektiğinin bilincindeyiz. Güçlü toplum olmak bunu gerektirir. Hepimiz çok iyi biliyoruz ki bir saniye sonrasında ne olacağımızı bilmediğimiz bu dünyada hepimiz birer engelli adayıyız" diye konuştu.

"6 adet tekerlekli sandalyeyi kullanıcılarına teslim ettik"

Engelsiz Belediye İvrindi diyerek her engelli bireyin sorunları ile birebir ilgilenme görevini şiar edindiklerin ifade eden Başkan Cengiz, " Engelli bireylerimizin toplumun içerisine karışması, kaynaşması ve rahat yaşam sürdürme gayretini yitirmemesi en büyük temennimiz. Bugün de Büyükşehir Belediyemizin desteklerini fazlasıyla hissettiğimiz bir günü yaşıyoruz. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanımız Ahmet Meydan, Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanımız Ali Zeybek ile birlikte ilçemizdeki engelli bireylerimiz; İbrahim Mestanoğlu, Mehmet Bozkurt, Hasibe Özdemir, Ahmet Irmak, Halil İbrahim Altıntaş, Zülfiye Yılmaz olmak üzere toplamda 6 adet akülü tekerlekli, Uçgun Çandar, Şadiye Ürün ve Meryem Sarı'ya 3 adet manuel tekerlekli olmak üzere toplamda 9 adet tekerlekli sandalye teslim ettik. Engelli olmanın hayatı yaşamamıza ve sosyalleşmemize her hangi bir engel olmadığını anlattık. Bugün engelli kardeşlerimiz ile nasıl çözüm odaklı bir araya geldiysek, sorunlarına çare bulmaya gayret ettiysek bu gayretimizi her zaman sürdüreceğimizin sözünü veriyor, engelleri birlikte ortadan kaldırma gayretimizi sürdürdüğümüz bu süreçte desteklerini esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanımız Yücel Yılmaz'a teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Sağlık

Yusuf Cengiz İvrindi Sağlık Haberler

Bakmadan Geçme

Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti? Eski Fenerbahçe yıldızı Papiss Cisse kaç TL'ye futbol oynuyor? Beşiktaş neden kırmızı kart yedi? #9917 Beşiktaş sahada neden 10 kişi? Fenerbahçeli İsmail Yüksek neden oyuna devam edemedi? İsmail Yüksek'e ne oldu? İYİ Parti Genel Başkan seçimi üçüncü tura mı kaldı? İYİ Parti'de seçim ne oldu, sonuç ne? GÜNAY KODAZ KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Günay Kodaz nereli, kaç yaşında? MEHMET TOLGA AKALIN KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Mehmet Tolga Akalın nereli, kaç yaşında? MÜSAVAT DERVİŞOĞLU KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Müsavat Dervişoğlu nereli, kaç yaşında? KORAY AYDIN KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Koray Aydın, nereli, kaç yaşında?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title