Haberler

Rol Değil Gerçekten

Yapımcılığını Faruk Aksoy ve Murat Akdilek'in Üstlendiği, Yönetmenliğini Adnan Güler'in Yaptığı 'Ayakta Kal' Adlı Gençlik Filminin Çekimlerinde Oyuncular Rol Gereği Kavga Ederken Birbirlerini Gerçekten Yaraladılar.

YAPIMCILIĞINI FARUK AKSOY VE MURAT AKDİLEK'İN ÜSTLENDİĞİ, YÖNETMENLİĞİNİ ADNAN GÜLER'İN YAPTIĞI 'AYAKTA KAL' ADLI GENÇLİK FİLMİNİN ÇEKİMLERİNDE OYUNCULAR ROL GEREĞİ KAVGA EDERKEN BİRBİRLERİNİ GERÇEKTEN YARALADILAR.

Filmin önceki gün yapılan çekimlerinde Mehmet Aslan, rol gereği sevdiği kız uğruna okulda kavga etti. Birkaç kez tekrar edilen çekimler sırasında, Mehmet Aslan'ın kavga ettiği oyuncular tek tek yaralandı. Oyunculardan Oğuzhan Yıldırım'ın dudağı patladı, genç bir oyuncunun yanağı morardı.

Başrollerde Mehmet Aslan, Sinem Kobal, Okan Karacan ve Irmak Ünal'ın paylaştıkları 'Ayakta Kal' filminde devlet lisesinde okuyan fakir öğrenciler ile kolejde okuyan zengin öğrencilerin yaşadıkları sınıf çatışmasını anlatıyor. Fakir bir liseli öğrenciyi canlandıran Mehmet Aslan ile zengin kolej öğrencisini canlandıran Sinem Kobal'ın aşkı, çatışmayı körükleyen nedenlerin başında geliyor.

Tarafların karşılıklı güç gösterisi, devlet okuluna atanan bir matematik hocasının öğrencilere aşıladığı umut sayesinde yürekli olanın kazanacağı bir oyuna dönüşüyor. Birçok duyguyu içinde barındıran, sürprizleri, komedisi, dramı ile türüne göre bir ilke imza atacak olan film, 26 Eylül 2008'de gösterime girecek.

Gazeteport

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title