Haberler

Ribery, Bundesliga'da, Ağustos Ayının En İyi Futbolcusu Seçildi

Bundesliga Ekibi Bayern Münih'in Sezon Öncesinde Kadrosuna Kattığı Fransız Yıldız Franck Ribery, Almanya'da Ağustos Ayının 'En İyi Futbolcusu' Seçildi.

Bundesliga ekibi Bayern Münih'in sezon öncesinde kadrosuna kattığı Fransız yıldız Franck Ribery, Almanya'da Ağustos ayının 'en iyi futbolcusu' seçildi.

Bayern Münih'e 26 milyon euro karşılığında transfer olarak, Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) tarihinin en pahalı transferi olan 24 yaşındaki Fransız yıldızı Franck Ribery, Almanya'da Ağustos ayının en değerli futbolcusu seçildi. Bayern Münih'le 4 yıllık sözleşme imzalayan eski Galatasaraylı Ribery, Alman spor dergisi Kicker ve televizyon kanalı DSF tarafından yapılan oylamada, oyların yüzde 55.5'ini alarak bu ödüle layık görüldü.

Oylamada, yüzde 40.3'le Schalke 04'ün defans oyuncusu Christian Pander ikinci olurken, yüzde 40.3 oy alan VfL Bochum'lu Tommy Bechmann ise üçüncü sırada kaldı.

(ERS-ERS-SN-SN-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title