Haberler

Reyting Sıralamasında Koca Koca Yalanlar Birinci Olurken Ege'nin Hamsisi İkinci Oldu

Güncelleme:

Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşan ve birçok tepkiye neden olan 'Koca Koca Yalanlar' dizisi, dün akşamki bölümüyle reyting şampiyonu oldu. Listenin ikinci sırasında ise 'Ege'nin Hamsisi' yer aldı.

Kanal D'nin yapımını Limon Film'in üstlendiği, başrollerinde Hakan Yılmaz, Evrim Alasya, Selen Uçer, Pelin Öztekin, Ferdi Sancar, Rüzgar Aksoy ve Tuğçe Karabacak'ın yer aldığı 'Koca Koca Yalanlar' dün yayınlanan bölümüyle tüm kategorilerde zirveye yerleşti. Reyting yarışının ikincisi ise TRT ekranlarında yayınlanan ' Ege'nin Hamsisi' oldu

ELEŞTİRİLERE RAĞMEN BİRİNCİ OLDU

Yayınladığı ilk bölümlerde konusundan dolayı eleştiri oklarına neden olan 'Koca Koca Yalanlar' dizisi, Tüm Kişilerde 4,30 reyting 14,59 izlenme payı, AB'de 5,07 reyting 18,16 izlenme payı ve 20+ ABC1 kategorisinde 5,00 reyting 16,17 izlenme payı alarak tüm kategorilerde günün en çok izlenen yapımı oldu.

Reyting Sıralamasında Koca Koca Yalanlar Birinci Olurken Ege'nin Hamsisi İkinci Oldu

ZİRVE EL DEĞİŞTİRDİ

Kanal D'nin yaz sezonuna damga vuran dizisi Koca Koca Yalanlar son bölümüyle takipçilerini ekrana kilitlemeyi başarırken elde ettiği sonuçlar da büyük övgü topladı. Ege'nin Hamsisi dizisi ise yeni haftada tahtını rakibine kaptırdı. Restoran sahipleri arasında yaşanan tartışmaların damga vurduğu dizide sıra dışı gelişmeler yaşandı.

Reyting Sıralamasında Koca Koca Yalanlar Birinci Olurken Ege'nin Hamsisi İkinci Oldu

KOCA KOCA YALANLAR DİZİSİNİN KONUSU

Üç çocuk annesi olan Müjgan kocası Ahmet ile birlikte sakin ve düzenli bir hayat yaşamaktadır. Mali müşavir olan Ahmet sabah sekiz, akşam beş çalışan iyi bir aile babasıdır. 17 yıl aynı yastığa baş koyan Müjgan ile Ahmet'in evliliği, Ahmet'in genç ve güzel bir kız olan Sude ile karşılaşmasıyla çatırdamaya başlar.

Reyting Sıralamasında Koca Koca Yalanlar Birinci Olurken Ege'nin Hamsisi İkinci Oldu

Müjgan başlangıçta kocasının kendisini aldattığına ihtimal vermez. Ancak kocasının da her geçen gün değiştiği gözünden kaçmamaktadır. Sude genç, güzel, hırslı ve zengin bir koca üzerinden istediği yaşama kavuşmak isteyen bir kadındır. Müjgan, yakın arkadaşları Nilgün ve Canan'ın desteğini alarak çetin bir mücadeleye girer. Üç kadın aşk, sadakat ve evlilikleri üzerinden hayatlarını sorgularken, o güne kadar farkına varmadıkları bütün gerçeklerle yüzleşirler.

Reyting Sıralamasında Koca Koca Yalanlar Birinci Olurken Ege'nin Hamsisi İkinci Oldu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kanal D Ege Magazin Haberler

500

Yorumlar (46)

ASİL TÜRK:

Bizim millet çok sever böyle işleri kımın eli kimin cebinde belli olmayan entrika aldatma tam bizim millet için işte

24
5
yanıtYanıtla
CONI:

koca koca yalanlar cok guzel bir dizi, millet elestirmis ama cahil millet iste ne beklersin

5
22
yanıtYanıtla
,:

ULAN MANYAKMISIN BENİM SÖYLEDIGIM BUTUN YALANLAI BU DİZİDE ACIGA CIKARIYORR

yanıt2
yanıt1
HTB:

GENİŞ OLMAMAK CAHİLLİK SİZİN GÖZÜNÜZDE

yanıt7
yanıt1
antix06:

Egenin Hamsisi bu ahlaksız diziye 5 çeker. . . yaşananlar ne toplum ahlakı, ne aile ahlakı, ne kişi onuru ve şerefine uygun. . . Egenin Hamsisi tam bi aile komedisi üstelik kadrosu da çok sağlam değerli oyunculardan kurulu. . . Hakan dan da anca böyle dizi beklenir. . . yahşi cazibede aynı evde nikahsız yaşa, burda evli ol aldat. . . bu adamın karakteri bu kadar. . .

21
5
yanıtYanıtla
HTB:

toplumca ne kadar ahlaksılaştığımızın kanıtı işte. . aile dizisi tutmuyor eşini aldatmanın marifet olduğu dizi tutuyor. . yozlaşmanın dibi

20
3
yanıtYanıtla
Siz nerde yasiyorsunuz anlamadim:

Bu dizi tam da ailede olanlari yansitiyor. Müjganin yasadiklarinin beterini ben yasadim. Kocamin sevgilisi cekil aradan diyecek kadar edepsizdi. Tek fark kocam zengin degil,bende öyle lüks icinde yasamiyordum. Müjgan parkda deli gibi dolasip söylediklerini gözyaslari icinde izledim.

17
0
yanıtYanıtla
umarım:

boşadın umarım

yanıt3
yanıt0
ABC:

Peki sen insanların bu tarz yayınlar yüzünden böyle şeyler yapabileceğini hiç düşündün mü? Çocukluğumuz boyunca televizyonlardan saçma sapan subliminal mesajlara maruz kaldık. Bu tarz ahlaksızlıklar dizilerin sevilen başrol oyuncularına yaptırıldı ve insanlar tarafından artık bu tarz şeylerin normal karşılanması sağlandı. Çünkü dizilerde bu tarz eylemler yapan insanlar iyi insan gibi gösteriliyor.

yanıt7
yanıt0
KUZEY POYRAZ ATEŞDAĞLI:

Bu kadar gereksiz bu kadar fuzuli şeyleri nerden bulurlar arkadaş

14
1
yanıtYanıtla
Tüm 46 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title