Haberler

Restoranda Silahlı Çatışma: 1 Ölü, 7 Yaralı

Mersin'de Bir Restoranda Çıkan Silahlı Çatışmada 1 Kişi Hayatını Kaybederken, 4'ü Bayan 7 Kişi Yaralandı.

Mersin'de bir restoranda çıkan silahlı çatışmada 1 kişi hayatını kaybederken, 4'ü bayan 7 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre olay, gece Camişerif Mahallesi'nde bulunan Antikbar yanındaki Piknik Balık Restoran'da meydana geldi. Restorandı basan D.A. (28) adlı şahıs, etrafa rastgele ateş açmaya başladı. Açılan ateşe restoranda bulunan E.Y. (22) adlı kişi de, üzerinde taşıdığı silahla karşılık verince çatışma çıktı. Olayda, restoranda bulunan Aysel Şimşek (30) adlı bayan hayatını kaybederken, T.U. (27), K.Y. (35), B.E., E.Y. ile saldırıyı gerçekleştiren D.A. silahla, M.G.Ö. ile E.B. ise cam parçalarıyla yaralandı. Mersin Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan kolundan vurulan T.U. ile kalçasından ve ayağından yaralanan K.Y. ve boynuyla ayaklarından yaralanan E.Y. tedavi altına alınırken, M.G.Ö. ve E.B. ayakta tedavi gördü.

Öte yandan, olaydan sonra kaçmaya çalışırken yaralı olarak ele geçen D.A. ile B.E. ise Toros Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Saldırgan D.A., susma hakkını kullanarak ifade vermezken polis, D.A.'nın restoran sahipleriyle aralarında daha önceden bir husumet olduğu ihtimali üzerinde duruyor.

(HK-AB-NÇ-NÇ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title