Haberler

Radısson Blu Bosphorus'ta Zengin İftar Sofraları

Güncelleme:

Radisson Blu Bosphorus, bu sene de oluşturduğu zengin iftar menüleri ile Ramazan hazırlıklarını tamamladı.

İstanbul Boğazı'nın eşsiz manzarası eşliğinde dostlar, iş arkadaşları ve aile ile paylaşılacak iftar sofralarının şık, huzurlu, dinlendirici adresi Radisson Blu Bosphorus bu yıl da misafirlerini en üst düzeyde ağırlıyor.

Radisson Blu Bosphorus, İstanbul'da Ramazan ve iftar dendiğinde ilk akla gelen mekanlardan biri olarak bu yıl da lezzetli iftar menülerinin yanı sıra farklı ambiyansı ile misafirlerini bekliyor. Temmuz ayına denk gelen Ramazan'da Boğaz'ın büyüleyici manzarası eşliğinde, Türk ve Osmanlı mutfağının vazgeçilmez lezzetlerinden oluşan menüsü ile iftar açılabilecek. Radisson Blu Bosphorus'un iftar menüsü sınırsız çay, kahve, sahlep, kuşburnu çayı, meyve suyu, ayran ve su ile KDV dahil, kişi başı 110 TL.

Kalabalık ya da küçük iftar sofraları için tercih edilebilen iftar menüsünde;

"İftariyelikler" ; Buğday Aşı Çorbası veya Kırmızı Mercimek Çorbası, Ev Yapımı Etli Pazı Sarma veya Geleneksel Mantı (köy yoğurdu eşliğinde), Dört Mevsim Salata veya Keçi Peynirli Bahçe Salatası, Hünkar Beğendi veya Tiryaki Kebap (Közlenmiş Patlıcan Sotesi Eşliğinde) veya Taş Fırında Pişirilmiş Kuzu Tandır (İç pilav eşliğinde), Kaymaklı Ekmek Kadayıfı veya Güllaç veya Ev Yapımı Türk Tatlıları, Osmanlı Saray şerbetleri (Demirhindi Şerbeti, Harnup Şerbeti, Kızılcık Şerbeti) bulunuyor.
Boğaz'ın hemen yanı başında modern mimarisi ile hizmet veren, Radisson Blu Bosphorus uluslar arası tecrübesi ile huzurlu, şık ve lezzetli iftar sofraları kuruyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İstanbul Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title