Haberler

Pttbank Gelişiyor

Kredi Kartı Tahsilatından Havaleye, Emekli Maaş Ödemesinden Dask ve Zorunlu Mali Sigorta ve Şartlı Nakil Transferine Kadar Bir Çok İşlemin Yapıldığı Pttbank'ın 9 Aylık Cirosunun, 29 Milyar 769 Milyon 830 Bin YTL Olduğu Bildirildi.

Kredi kartı tahsilatından havaleye, emekli maaş ödemesinden DASK ve zorunlu mali sigorta ve şartlı nakil transferine kadar bir çok işlemin yapıldığı PTTBank'ın 9 aylık cirosunun, 29 milyar 769 milyon 830 bin YTL olduğu bildirildi.

AA muhabirinin, PTT Genel Müdürü Osman Tural'dan aldığı bilgiye göre, 2004 yılının Nisan ayında başlatılan PTTBank uygulaması kapsamında, Türkiye genelinde 2 bin 926 işyerinde otomasyon ortamında hizmet veriliyor.

Şubelerde günde yaklaşık 116 bin havale ve çek işleminin yapıldığı, yılın 9 ayında 9 milyon 111 bin 753 havale kabul, 8 milyon 999 bin 945 havale ödeme, 6 milyon 524 bin 70 çek kabul ve 3 milyon 86 bin 625 çek ödeme işlemi gerçekleştirildiği belirtildi.

PTTBank ile Akbank, Türkiye Finans Katılım Bankası, Asya Katılım Bankası, Bank Pozitif, Citibank, Denizbank AG, Denizbank, Türk Ekonomi Bankası, Finansbank, Garanti Bankası, HSBC, İş Bankası, Koçbank, Kuveyt Türk, Fortis Bank, Tekstil Bank, Şekerbank, Vakıfbank, Yapı Kredi Bankası, Anadolu Bank ile imzalanan protokolle kredi kartı tahsilatı, nakit yatırma, bireysel kredi tahsilatı, öğrenci burs ödemesi gibi işlemler yapılıyor.

Aynı zamanda Turkcell, Telsim, Avea, Türk Telekom ile TEDAŞ'a ait faturalar ile 13 kentteki su faturaları tahsilatı, sigorta şirketleriyle yapılan anlaşma gereğince de sağlık ve hayat sigortası ile DASK ve Zorunlu Mali Sorumluluk Sigortası işlemleri PTTBank şubelerinden gerçekleştirilebiliyor.

Emekli Sandığı, Sosyal Sigortalar Kurumu ve Bağ-Kur emeklilerine maaşları ile Bağ-Kur sigortalıların prim tahsilatının yanı sıra Emekli Sandığının 60, Bağ-Kur'un 65 yaş üzeri emekli maaşları emeklilerin evlerine kadar gidilerek ödeniyor.

Şubelerde Şartlı Nakit Transferi İşsizlik Sigortası, İş Kaybı Teminatı, Ücret Garanti Fonu Ödemesi ve Kısa Çalışma ödemeleri de kabul ediliyor.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title