Haberler

Prince of Persia: The Sands of Time Remake çıkış tarihi belli oldu mu? Prince of Persia: The Sands of Time remake ne zaman çıkacak?

Güncelleme:

Ubisoft, geçtiğimiz günlerde yaptığı canlı yayın sırasında Prince of Persia: The Sands of Time remake versiyonunun Nisan 2022'den önce yayınlanacağını duyurdu. Prince of Persia: The Sands of Time remake çıkış tarihi belli oldu mu? İşte detaylar!

Ubisoft nihayet oyunseverlerin uzun süredir beklediği haberi gerçekleştirdiği etkinlik sırasında duyurmuş oldu. Prince of Persia: The Sand of Time yenilenmiş versiyonunun başlangıçta 2021'de yayınlanması planlıyordu. Ancak daha sonrasında 2022'nin Nisan ayına ertelenen oyun, geçtiğimiz günlerde yapılan açıklamaya göre belirtilen tarihten daha erken piyasaya sürülecek.

PRINCE OF PERSIA: THE SANDS OF TIME REMAKE ÇIKIŞ TARİHİ ERTELENMİŞTİ

Oyun, tanıtım fragmanın yayınlamasından kısa bir süre sonra, yeniden yapılanacak oyun cansız grafikleri sebebiyle hayranları tarafından oldukça olumsuz tepkilerle karşılaştı. Eleştirilere yanıt veren Ubisoft, Hindistan haritasında grafik stilinin kasıtlı bir seçim olduğunu dile getirdi. Ayrıca, grafik stil seçiminde herhangi bütçe kısıtlaması olmadığı da belirtildi. Ancak, bu yapılan açıklamalardan sonra Prince of Persia: The Sands of Time remake versiyonunun Nisan 2021'e kadar ertelendiği duyurulmuştu. Bu durum, Hindistan haritasının grafikleri üzerinde çalışmaların yeniden başlandığına yönelik olarak yorumlandı.

Prince of Persia: The Sands of Time yenilenmiş versiyonu için henüz net bir tarih açıklamadı. Ancak, henüz oyunun çıkmasına oldukça uzun bir zamanın olduğu düşünülürse, Ubisoft, yayınladığı fragmanda oyunun grafiklerine ve detaylarına yönelik gelen tepkileri değerlendirip, çalışmalarını bu yönde gerçekleştireceği söylenebilir.

12 Haziran'da etkinliği bünyesinde sunum yapacak olan Ubisoft'un, oyunun geliştirici ekibi tarafından yapılan açıklamanın ardından Prince of Persia hakkında detay paylaşmayacağı kesinleşti. Oyunun bir önceki gösteriminde alınan tepkilerin ardından şirketin temkinli davrandığını söyleyebiliriz. İşte açıklama:

Oyunumuzu gelecek yıl yayınlamak için büyük ilerleme kaydediyoruz fakat şuanlık ek bilgi vermek için hazır değiliz. Hazır olduğumuz en yakın zamanda duyurusunu paylaşacağız. O zamana kadar bu yolculukta bize olan desteğiniz ve gösterdiğiniz sabır için minnettar olduğumuzu belirtmek istedik. Daha fazla şeyi sizlerle paylaşacağımız anı bekliyoruz.

Şimal Güdüm
Haberler.com - Gamegar

epic games Ubisoft Ubisoft Prince Gamegar Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024? İNTEGRAL Müfredattan kaldırılacak mı? 12. Sınıf konusu integral kaldırıldı mı? 27 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 27 Nisan burç yorumları nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title