Haberler

Prime Mall Sivas Yarın Hizmete Açılacak

SİVAS Yatırım Ortaklığı A.Ş. ve Prime Development işbirliğiyle 2015 yılının Ekim ayında temeli atılan Prime Mall Sivas alışveriş merkezi, yarın düzenlenen törenle hizmete açılacak.

SİVAS Yatırım Ortaklığı A.Ş. ve Prime Development işbirliğiyle 2015 yılının Ekim ayında temeli atılan Prime Mall Sivas alışveriş merkezi, yarın düzenlenen törenle hizmete açılacak. 250 milyon TL'lik yatırımla hayata geçirilen AVM'de 120 mağaza, 8 salonlu sinema, restoran, kafe ve eğlence alanları bulunuyor.

Sivas Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri, Prime Mall Sivas alışveriş merkezinin açılışı öncesi AVM'de basın toplantısı düzenledi. Başkan Yıldırım, Prime Mall Sivas'ın yaklaşık 35 bin metrekare kiralanabilir alana sahip olduğunu belirterek AVM'de 120 mağaza, bin 150 koltuk kapasiteli ve 8 salonlu sinema, eğlence salonu, yeme-içme alanları ve 850 araç kapasiteli otoparkı bulunduğunu söyledi. Projenin mimari dokusu için Selçuklu motiflerden esinlenildiğini ve yerel dokuya atıfta bulunacak şekilde oluşturulduğunu belirten Yıldırım, geleneksel ve modern mimariyi başarılı bir şekilde harmanlayan alışveriş merkezinin çok kısa bir süre içinde Sivas'ın zengin, yaşayan kültürünün bir parçası olacağını söyledi.

Hürriyet Gazetesi işbirliği ile gayrimenkul sektöründe en iyileri belirlemek amacıyla gerçekleştirilen 'Sign of the City-2015' ödüllerinde 'En İyi Bölgesel Merkezli AVM- Devam Eden Proje' kategorisinde ödül alan Prime Mall Sivas ayrıca 'International Property Awards' tarafından da 'En İyi Perakende Geliştirme' kategorisinde onur ödülüne layık görüldü.

- Sivas

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Osman Yıldırım Sivas Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title