Haberler

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Erzincan'a ziyarette bulundu

Güncelleme:

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Erzincan'a dizi programlara katılmak ve ziyaretlerde bulunmak üzere geldi. Bakan Uraloğlu, havalimanında karşılandı ve çeşitli etkinliklere katılacak.

Bir dizi programlara katılmak ve ziyaretlerde bulunmak üzere Erzincan'a gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Yıldırım Akbulut Havalimanı'nda karşılandı.

Bakan Uraloğlu'nu havalimanında Vali Hamza Aydoğdu, Milletvekili Süleyman Karaman, Belediye Başkanı Bekir Aksun, Rektör Prof. Dr. Akın Levent ve beraberindekiler karşıladı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu daha sonra Sünebeli Şantiyesinde brifing alarak İl Koordinasyon toplantısına katıldı.

Sünebeli Tüneli Işık Görme Törenine katılan Bakan Uraloğlu, Erzincan Valiliğini ziyaret edecek. Öğleden sonra da Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi 2023/2024 Eğitim-Öğretim Yılı Açılış Töreni ve EKEV - 2023 Akademik Bilim Sanat ve Spor Ödülleri Törenine katılıp Erzincan Belediyesi ile AK Parti Erzincan İl Başkanlığına ziyarette bulunacak. - ERZİNCAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Erzincan Dizi Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title