Haberler

Gözler seçim sonrası ilk kabine toplantısında! İşte masadaki konu başlıkları

Güncelleme:

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, 31 Mart'taki yerel seçimler sonrası ilk kez yarın toplanacak. Yaklaşık 1,5 aylık aranın ardından yapılacak toplantıda İran-İsrail gerilimi, sınır ötesi terörle mücadele operasyonları, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 12 yıl sonra ilk Irak ziyareti ve enflasyonla mücadele konuları masada olacak.

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, 31 Mart yerel seçimleri sonrası ilk kez toplanıyor. Yarın yapılacak toplantıda, İran- İsrail gerilimi, sınır ötesindeki terörle mücadele operasyonları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Irak ziyareti ve enflasyonla mücadele başlıkları ele alınacak.

YEREL SEÇİM SONRASI İLK KABİNE TOPLANTISI

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi yerel seçim sonrası, yaklaşık 1,5 aylık aranın ardından yoğun bir gündemle Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanacak.

Seçim sonrası ilk kabine toplantısı! İşte masadaki konular

ANA GÜNDEM MADDESİ İSRAİL-İRAN GERİLİMİ

Toplantının ana gündem maddesinin İran ile İsrail arasında yaşanan gerilim olacağı tahmin ediliyor. Toplantıda Orta Doğu'da yükselen tansiyonun düşmesi için Ankara'nın yürüttüğü diplomasi trafiği değerlendirilecek.

SINIR ÖTESİ TERÖR OPERASYONLARI

Toplantının diğer bir konusu ise sınır ötesindeki terörle mücadele operasyonları olacak. Yaz döneminde genişletilmesi planlanan Irak'ın kuzeyindeki operasyonların, toplantıda değerlendirileceği düşünülüyor.

Seçim sonrası ilk kabine toplantısı! İşte masadaki konular

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN IRAK ZİYARETİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 22 Nisan'da Irak'a yapacağı 12 yıl sonraki ilk resmi ziyaret de masada olacak. Bu önemli ziyaret öncesinde Türkiye'nin hazırlıkları toplantıda konuşulacak.

ENFLASYONLA MÜCADELE MASADA OLACAK

Orta Vadeli Program ve 12'nci Kalkınma Planı çerçevesinde uygulanan ekonomi programındaki son durum toplantının bir diğer gündem maddesi olacak. Programın temel hedefi olan enflasyonu kalıcı olarak düşürmeye yönelik alınabilecek ilave tedbirler değerlendirilecek.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Recep Tayyip Erdoğan İsrail Kabine İran Irak Gündem Politika Dünya Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak? 30 Nisan Kankalar Günü mü? Dünya Kankalar Günü ne zaman? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı? Trendyol Süper Lig'de son haftalara girdik
500

Yorumlar (23)

Haydar Bayram:

Yolsuzluk , talan , hırsızlık , rast gele devletin kasasını boşaltmak padişahlar gibi yaşamak gibi durumları bitir ülkedeki geçim sıkıntısını bitir ,milletin yarın karnım doyacak mı gibi düşünceleri bitir, devlete millete zarar verenlere gerekli cezaları ver yapanın yanına kalmasın o zaman gerçek bir sosyal devlet oluruz !!!!!!

422
23
yanıtYanıtla
Zafer yılmaz :

Türkiye tarihine bu kadar kötü yönetilmemiştir bu ülke. Buna ragmen tek başarıları çok şeyi başarmışlar gibi insanları inandırmak olmuş. Ülke yönetim politikaları ile insanları kobay yapmışlardır. deneme tahtasına döndürdüler.

351
48
yanıtYanıtla
Hasan Sabri Tüçel:

Bir millet uyanıyor!

yanıt10
yanıt2
Baba Yabgu:

Bunların toplantısı da altın günü gibi yiyip içip dağılıyorlar ortada birşey yok

335
18
yanıtYanıtla
ismail salkım:

Hic biri çıkıpta memleket yangın yeri ekonomi batti yabancilar sayısı ülke güvenliğini tehdit ediyor gençlerimiz ülkeyi terk ediyor gida da dirai bagimli hale geldik tarim bakini et nohut mercimek fasulye ihrac edip duruyor yerli ve milli bir uretim plani yapmaliz diyemiyor umutsuz bir durum var diyemiyor

296
5
yanıtYanıtla
Adam Bey:

Enflasyonu çözemeyecekler. Erdoğanomiks adlı bir olay AB’de şöyle yazıyor haberlerde: enflasyon yükseldikçe faizler düşürülüyor. Avrupa bizimle dalga geçip Erdoğanomiks diyorlar yani Erdoğan Ekonomisi. Tam tersini yapıp sonra enflasyon daha hızlı yükseldi. Demek istediğim: bunlar ekonomide kendileri sıkıntı. Lüks arabalar, diyanetin gereksiz yerde aşırı fazla lüks otomobiller, belediye başkanların lüks sofra şatafat ve israf aşkı. AKP yazılı her yerde bu görülüyor ondan ekonomi daha da kötüleşecek maalesef.

267
9
yanıtYanıtla
Metin:

Kendi kendine toplanıyorlar sonrada toplantı bitmiştir diyorlar kimsede yetki yokki.?

244
28
yanıtYanıtla
Ömer:

Kabine toplandı en düşük emekli aylığı 20 bin TL.

yanıt18
yanıt33
Mustafa TekkaleMMM:

Gerçekçi olmayan politikalar ile ülkeyi ne hale getirdiler

215
31
yanıtYanıtla
Salih Kandıralı:

Birleşmiş Milletler genel kurulu gibi kendi çalıp kendi oynuyor. Yanındakiler de karakter yok ki. Biz ne halta yarıyoruz diyen yok.

170
25
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title