Haberler

Kuzey Irak'a Kara Harekatı

Demokrat Parti (Dp) Genel Başkanı Süleyman Soylu, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Kuzey Irak'ta Terör Örgütü PKK'ya Yönelik Gerçekleştirdiği Kapsamlı Kara Harekatını "Sonuna Kadar" Desteklediklerini Açıkladı.

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Süleyman Soylu, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Kuzey Irak'ta terör örgütü PKK'ya yönelik gerçekleştirdiği kapsamlı kara harekatını "sonuna kadar" desteklediklerini açıkladı.

Soylu, Mehmetçik'in sınır ötesi operasyonunu değerlendirdiği açıklamasında, "Biz, ordumuzun bu konuda ortaya koymuş olduğu kararlılığı, büyük devletimizin ortaya koymuş olduğu kararlılığı sonuna kadar destekliyoruz. Terör bitmelidir" dedi. Türkiye'nin bölgede barış adası olma yolundaki yürüyüşüne devam etmesi gerektiğini vurgulayan Soylu, şunları kaydetti:

"Türkiye'nin, çevrenin barışı, bu coğrafyanın rahatlayabilmesi için hem ülkemize tehdit içeren, hem de komşu ülkelerimize tehdit içeren bu unsurların ortadan kaldırılması gerekirdi. Ve bunlar gerçekleştiriliyor." Soylu, harekata piyasaların tepkisinin ise olumsuz olmadığına dikkat çekti.

(TAN-CC-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title