Haberler

Kavak'ta 19 Mayıs törenleri büyük ilgi gördü

Güncelleme:

Kavak ilçesinde yapılan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı törenleri büyük ilgi gördü. Törenler Atatürk Parkı ve ilçe stadyumunda gerçekleştirildi.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı 105. yıl dönümü Kavak'ta da yapılan törenlerle kutlandı.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı 104. yıl dönümü Kavak'ta yapılan törenlerle kutlandı.

Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının Samsun'da karaya çıkışının yıl dönümü ilçede yapılan törenlerle kutlandı. Atatürk Parkında yapılan tören ardından Kavak İlçe stadyumunda devam eden kutlamalara İlçe halkı büyük ilgi gösterdi.

Kutlamalar ilk olarak Atatürk Parkında yapıldı. Kavak Kaymakamı Erdem Karanfil, AK Parti Kavak ilçe Başkanı Onur Bakır, siyasi partilerin, sivil toplum kuruluşlarının başkan ve temsilcileri ile çeşitli kurum ve kuruluşlarının müdür ve amirlerinin katıldığı törenle anıta çelenk sunuldu. Saygı duruşunda bulunulduktan sonra İstiklal Marşı okundu. Öğrenciler günün anlam ve önemine ilişkin hazırladıkları konuşma ve şiirlerini okudular. Kutlamalar daha sonra ilçe stadyumunda yapılan çeşitli etkinliklerle sürdü. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

19 Mayıs Gençlik Kavak Spor Kutlamalar Yaşam Politika Spor Güncel Haberler

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

İndirim sinyali mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın faiz sözleri kafa karıştırdı

İndirim sinyali mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın faiz sözleri kafa karıştırdı

Bakmadan Geçme

A101 bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ A101 açık mı kapalı mı? ŞOK bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ ŞOK açık mı kapalı mı? BİM bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ BİM açık mı kapalı mı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 16 Haziran 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? İtalya-Arnavutluk maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İtalya-Arnavutluk maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bayram namazı nasıl kılınır? Bayram namazı kaç rekat? Yalova Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yalova Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Uşak Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Uşak Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tunceli Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tunceli Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tokat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tokat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tekirdağ Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tekirdağ Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Yozgat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yozgat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Van Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Van Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP iade-i ziyareti hazmedemedi, kibarlıktan anlamadılar

Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP iade-i ziyareti hazmedemedi, kibarlıktan anlamadılar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title