Haberler

Pahalılık herkesi etkiliyor! İttifak ortağı Mustafa Destici de mazot fiyatlarından dert yandı

Güncelleme:

Cumhur İttifakı'nın ortaklarından Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, konuk olduğu programda mazot fiyatlarından dert yandı. Yıl başından önce mazot giderlerinin 15 bin lira civarında olduğunu belirten Destici, "Şu an 60-70 bin liraya çıktı" dedi.

Cumhur İttifakı ortaklarından BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, bu sabah FOX TV'de İlker Karagöz ile Çalar Saat programına konuk oldu.

AKARYAKIT FİYATLARINDAN DERT YANDI

Gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Destici, bir ara küresel enerji piyasalarında yaşanan dengesizlik sonucu artan akaryakıt fiyatlarına da değindi. Art arda gelen akaryakıt zamlarından kendisinin de etkilendiğini belirten Destici, aylık mazot masrafını açıkladı.

"15 BİNLİK YAKIT MASRAFIM 60-70 BİN TL OLDU"

Mazot masrafının gelen zamlarla birlikte 15 bin liradan 60 bin liraya yükseldiğini belirten Destici "Benim makam aracım ve koruma aracımın giderleri de bana ait. Yılbaşından önce mazot 7 lira seviyesindeyken aylık 15 bin lira gibi bir mazot giderimiz oluyordu. Şu an 60-70 bin liraya çıktı. Yüzde 300'ün üzerinde bir artış var. Ama bizde zaten enflasyonun artmasında en önemli sebep enerji." ifadelerini kullandı.

"ENAG'I CİDDİYE ALMIYORUM"

Destici ayrıca, TÜİK'in açıkladığı enflasyon verileriyle ilgili açıklamasında ise şunları söyledi: "Ben ENAG'ı ciddiye almıyorum ve konuşmak da istemiyorum. Biz yapıcı ve yol gösterici muhalefet yapıyoruz" dedi.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Ekonomi

Mustafa Destici Politika Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ANLIK ALTIN FİYATLAR! Bugün (9 Mayıs) çeyrek ve gram altın kaç TL? Kapalı Çarşı altın fiyatları ne kadar? Yeni randevu sistemi ne? Hastanelerde onaylı randevu sistemi nedir, ne zaman başlayacak? ASLI HÜNEL İLE GELİN EVİ CANLI İZLE! Gelin Evi son bölümde neler oldu? 8 Mayıs... YALI ÇAPKINI SON FRAGMAN CANLI İZLE! Yalı Çapkını 69. bölüm fragman FULL İZLE! #127916 SON DAKİKA: SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI! 36 bin sağlık çalışanı alım başvuru kılavuzu yayınlandı mı, ne zaman yayınlanacak? 10 MAYIS BİM AKTÜEL ürünler kataloğunda neler var? BİM'e gelecek ürünler ve BİM fiyat listesi! Doğal Taşların Özellikleri ve Faydaları: Hangi Kristal Ne İşe Yarar? BİLSEM bireysel değerlendirme sınavı ne zaman 2024? MEB BİLSEM sınav belgesi yayınlandı mı? Sonuç tarihi ne zaman açıklanacak? ÖĞRETMEN ATAMALARINDA MÜLAKAT NASIL OLACAK? Mülakat değişti mi, ne olacak? Anneler günü anlamlı sözler! #128144 Anneler günü için anlamlı ve kısa mesajlar neler? Mülakat sistemi kalkacak mı? MEB öğretmen atamalarında yeni mülakat sistemi nedir? Trafik haftası ne zaman 2024? Trafik haftası hangi hafta, ayın kaçında? Öğretmen atamalarında mülakat değişiyor mu? Öğretmen atamalarında yeni mülakat sistemi ne olacak? İŞKUR en çok açık olan meslekler neler? #128204 Türkiye'de en kolay iş bulunan meslekler hangileri? Mayıs ayı aile destek ödemeleri yattı mı, ne zaman yatacak? Sosyal yardım mayıs ayı ödemeleri yattı mı?
500

Yorumlar (7)

ferfer:

çözümü kolay sende kendine bi benzinlik satın al öyle diyordunya et pahalı diyince kuzu kesiyoz biz ucuza geliyo diye sende benzinlik satın al

41
3
yanıtYanıtla
Süleyman Demir:

AKARYAKIT FİYATLARI SEÇİM DE ÇOK BAŞ AĞRITACAK

38
0
yanıtYanıtla
ERKAN :

akıl veriyordun millete kasaptan et alacağınıza kuzu kesin diye.

36
1
yanıtYanıtla
suat aydın:

Seni kim ne yapsın mustafa

34
2
yanıtYanıtla
ERKAN :

bakalım enag seni ciddiye alıyor mu?

28
3
yanıtYanıtla
ayh:

ENAG i ciddiye almiyormus !!! Tabii almazsin cunku isinize gelmiyor !

20
0
yanıtYanıtla
BURHAN:

EN BEĞENDİĞİM SİYASETCİ

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title