Haberler

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak: 'Biz milletin kurduğu bir partiyiz'

Güncelleme:

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Rize'de yaptığı konuşmada, AK Parti'nin milletin kurduğu bir parti olduğunu ve milletin ne derse onu yapacaklarını belirtti. Bak, teşkilatın önemine vurgu yaparak, Rize'de yapılan seçimlerin başarısını teşkilatın birlik ve dayanışmasıyla açıkladı. Ayrıca, ülke üzerinde oyun kurmak isteyenlere karşı mücadele edeceklerini ve Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde davalarına devam edeceklerini ifade etti.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, "Biz milletin kurduğu bir partiyiz. Millet ne derse onu yaparız. Millet 'Tamam.' derse dururuz ama millet bize 'Yola devam.' diyor." dedi.

Bak, çeşitli ziyaretler için geldiği Rize'de, öğretmenevinde geçmiş dönem AK Parti teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi.

Bak, burada yaptığı konuşmada, teşkilatın can, vefa, dost demek olduğunu söyledi.

Teşkilatın birlik içerisinde, dayanışma örneği sergileyerek seçimlerde çalıştığını belirten Bak, bunun sonucunda Rize'de bütün seçimlerin birincilikle tamamlandığını ifade etti.

Bak, AK Parti davası için çalışmanın çok kıymetli olduğunu dile getirerek, çocukluğundan bu yana Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte bulunduğunu vurguladı.

Teşkilat olmadan çalışmaların yetersiz kalacağını kaydeden Bak, "O uç beyleri sandıklara sahip çıkıyor, kadın kolları evlere kadar gidiyor, gençlik kolları bayrak asıyor. İşte dava ruhu, AK Parti, teşkilat budur. AK Parti için de çok önemli. Geçmiş yöneticilerin kapısını çalmak, 'Nasılsın, iyi misin? Sağlığın, sıhhatin nasıl? Hadi sen de gel.' demek çok önemli. Bunu 14 Mayıs'ta, 28 Mayıs'ta gördük." diye konuştu.

Bakan Bak, ülke üzerinde oyun kurmak isteyenler olduğunu belirterek, "Altılı masa kurdular, oyunlar yaptılar. Masanın altına birini sakladılar. Onu yaptılar, bunu yaptılar ama ne oldu? Recep Tayyip Erdoğan onları sandığa gömdü. Bu millet onları sandığa gömdü. Onarın hiçbiri Meclis'te bile değil. Oyun kuranların üzerinde mutlaka birisi var. O da oyun kuranların en büyüğü. O nedenle biz davamız için çalışmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Rize'de 18 belediyenin tamamını kazanmak için çalıştıklarını aktaran Bak, şöyle devam etti:

"Recep Tayyip Erdoğan'a buradan, ' Rize ayakta, Rize hazır. Recep Tayyip Erdoğan sen yürü, Rize geliyor.' dememiz lazım. Yine İstanbul'da çalışıyoruz. İstanbul'da inşallah 'Saatleri 1 Nisan'a kurun, geliyor Murat Kurum.' diyoruz. İstanbul'da da 1 Nisan'da tatil yapan değil, bize çalışan adam lazım. Bize Murat Kurum lazım. Hatırlarsınız, Rize'de selde yanımızdaydı, depremde oradaydı, yangında oradaydı. O nedenle çalışan adam lazım."

Bak, Recep Tayyip Erdoğan'ın 1994 yılında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olduğu zaman belediyecilik efsanesini gösterdiğini ifade ederek, şöyle konuştu:

"Çöp, çamur ve çukurun içerisindeki İstanbul'u ayağa kaldırdı. Oradan iktidara yürüdü. İşte bu davada önüne konulan bütün engelleri aştı. Hatırlarsanız 'Muhtar bile olamaz.' dediler. Önüne konulan bütün engelleri teşkilatı sayesinde, aziz millet sayesinde parçalaya parçalaya aşarak geldi. Sandıktan hep zaferle çıktı. İşte dünya siyasi tarihinde böyle bir hareket yok. O nereden geliyor? Teşkilattan, aziz milletin içinden olmaktan geliyor. Biz milletin kurduğu bir partiyiz. Millet ne derse onu yaparız. Millet 'Tamam.' derse dururuz ama millet bize 'Yola devam.' diyor."

Rize'nin her zaman Recep Tayyip Erdoğan'a sahip çıktığına işaret eden Bak, Kaçkar Dağları gibi arkasında durmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA / Politika

Recep Tayyip Erdoğan Osman Aşkın Bak AK Parti Gençlik Spor Rize Politika Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title