Haberler

CHP'li Öztunç, AK Parti'nin Kars'a hiçbir hizmet yapmadığını öne sürdü

Güncelleme:

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, "19 yıldır Türkiye'yi yöneten Adalet ve Kalkınma Partisi, Kars'a hiçbir hizmet yapmamış.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, "19 yıldır Türkiye'yi yöneten Adalet ve Kalkınma Partisi, Kars'a hiçbir hizmet yapmamış." dedi.

Öztunç, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, 8-9 Nisan tarihlerinde 16 CHP milletvekilinin de bulunduğu 20 kişilik bir heyetle Kars'ı ziyaret ettiklerini anımsatarak, ilde iki günlük çalışma yaptıklarını söyledi.

Kars'ın merkezi ve tüm ilçelerinde temaslarda bulunduklarını anlatan Öztunç, Kars'a ilişkin çalışmalarını raporlaştırarak, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na sunduklarını kaydetti.

Ali Öztunç, 19 yıldır Türkiye'yi yöneten AK Parti'nin, Kars'a hiçbir hizmet yapmadığını ileri sürerek, "Mübalağa etmiyorum, Kars'a hizmet yapılmamış, çivi çakılmamış. Yol deseniz yol yok. Kafkas Üniversitesi Hastanesi var, hastanede doktor yok. Neyleyim ben doktorsuz hastaneyi. Duvarları getirip koymuşlar, binayı yapmışlar, cihazlar alınmış ama doktor yok." diye konuştu.

Kars'ın geçmişte hayvancılığın başkenti olduğunu hatırlatan Öztunç, "Rusya'ya, başka ülkelere ihraç edilirdi. Şimdi hayvan ithal ediliyor Kars'a. Çok vahim ve acı bir tablo ama maalesef Kars'a hayvan ithalatı yapılmaya başlanmış. Et kombinesi vardı, kapandı, yenisi açılmadı. Süt kombinesi açılmadı. Sayın Cumhurbaşkanı, Kars'a her gittiğinde, her mitingde et kombinesi, süt kombinesi sözü verdi ama yapmadı." ifadesini kullandı.

Kars'ta ilçelere hizmetin gitmediğini savunan Öztunç, "Yolu olmayan köyler var. Hatta tapusu olmayan köy var. Köyde hiç kimsenin kendi arazisine ait tapusu yok. Maalesef Kars ihmal edilmiş." değerlendirmesinde bulundu.

Öztunç, Kars'ta esnafın zorda, yurttaşların ise büyük ekonomik sıkıntı içerisinde olduğunu iddia ederek, "Tüm Türkiye'de olduğu gibi Kars'ta da sefalet, açlık, yoksulluk hissediliyor. Kars'ta da büyük bir ekonomik buhran maalesef yaşanıyor." görüşünü paylaştı.

Kaynak: AA / Politika

Cumhuriyet Halk Partisi AK Parti Türkiye Kars Politika Haberler

TBMM'de kayyum gerginliği! AK Partili Osman Gökçek, DEM Partili Şenyaşar'a tekme attı

TBMM'de kayyum gerginliği! AK Partili Osman Gökçek, DEM Partili Şenyaşar'a tekme attı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hakkari Belediyesi'ne kayyuma ilk yorum: Hukuk gereğini yaptı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hakkari Belediyesi'ne kayyuma ilk yorum: Hukuk gereğini yaptı

Atama bekleyen genç öğretmen, iş görüşmesinde teklif edilen ücrete isyan etti

Atama bekleyen genç öğretmen, iş görüşmesinde teklif edilen ücrete isyan etti

Bakmadan Geçme

Mauro Icardi serbest kalma, çıkış maddesi var mı? #129300 Icardi instagram'da Galatasaray'ı sildi mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 6 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 6 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 6 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 6 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 6 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 6 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 6 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 6 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 6 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 6 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 6 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 6 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 6 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Anthony Martial Galatasaray'a gelecek mi? Transferde son durum Fransa Lüksemburg maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Fransa Lüksemburg hazırlık maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
Çorum'da okul basan yabancı uyruklu veli, okul müdürünü zincirle darbetti

Çorum'da okul basan yabancı uyruklu veli, okul müdürünü zincirle darbetti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title