Haberler

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Öğrencileri İsrail'in Gazze Saldırılarını Protesto Etti

Güncelleme:

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi öğrencileri, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını protesto etti. Öğrenciler, İslami İlimler Fakültesi önünde bir araya gelerek açıklama yaptı ve dua etti.

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi öğrencileri Filistin'e yapılan saldırıları protesto etti.

İsrail'in Filistin halkına yönelik yapılan saldırıların devam ettiği şu dönemde uluslararası öğrenciler bu duruma sessiz kalamayarak Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi önünde toplanarak Filistin halkına karşı yapılan saldırıları kınadı.

BŞEÜ, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı bünyesinde bulunan Erdemli Gençlik Öze Dönüş Harekatı, Kudüs Tarihi Araştırmaları, Genç Düşünce, İlim ve Fikir, Genç İHH İnsani Yardım, İlahiyatlar Topluluğu, Akademik Düşünce Eğitim ve Medeniyet kulüpleri öğrencilerinden oluşan bir grup İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarını protesto etti.

Kulüp temsilcileri adına hazırlanan bildiriyi okuyan İslami İlimler Fakültesi 2. sınıf öğrencisi Furkan Engiz, "Tüm dünya bilmelidir, Kudüs müslümanların anneleri gibidir. Müslümanlar ona yapılan zulmü hiçbir zaman unutmaz. Unutmayınız ki bu bir savaş değil soykırımdır. Gazze dünyanın en büyük açık hava hapishanesinin adıdır. Bir farkla bu hapishanenin mahkumları mazlumlardan oluşuyor. Filistinli müslümanlar için acilen insani yardım koridorları açılmalı, İsrail'e askeri ve diplomatik yaptırımların önü açılmalıdır. İslam devletleri liderleri mazlum kardeşlerine destek vermelidir" ifadelerini kullandı. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

İsrail Gazze Yerel Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title