Haberler

Başkan Baran, Yukarı Hereke'de Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Belediye Bakan Yardımcısı Faruk Denli, ilçe yöneticileri ve belediye meclis üyeleri ile birlikte Yukarı Hereke’de vatandaşlarla bir araya geldi.

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Belediye Bakan Yardımcısı Faruk Denli, ilçe yöneticileri ve belediye meclis üyeleri ile birlikte Yukarı Hereke'de vatandaşlarla bir araya geldi.

Önce esnaf ziyaretleri yapan, vatandaşlardan 24 Haziran'daki seçim için destek isteyen Başkan İsmail Baran, daha sonra hem hasta ziyaretlerinde bulundu hem de mahalleleri ile düzenlenen toplantıda bir araya geldi. AK Parti ile birlikte belediyecilik anlayışının değiştiğini belirten Başkan İsmail Baran, "Körfezimiz hükumetimizin de desteğiyle her geçen gün güzelleşen ve güzelleştikçe gelişen bir ilçe haline geldi. Birileri Türkiye'yi Suriye, Libya ya da Irak gibi yapmak istiyor ama biz topyekun karşımızdaki güçlere karşı dimdik ayakta duruyoruz. Coğrafyamıza barış getirebilmek, İslam dünyasının ayağa kalkabilmesini sağlayabilmek için var gücüyle çalışan tek lider Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dır. Bizlere düşen de bu kadroların arkasında durmak, her zaman destek vermektir. 24 Haziran çoğu vatandaş için bir başlangıç olacak" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

İsmail Baran Körfez Hereke Politika Haberler

AK Parti'den CHP'ye geçen Mazgirt Belediyesi'nin elektriği 5 yıldır ödenmeyen borç nedeniyle kesildi

AK Parti'den CHP'ye geçen Mazgirt Belediyesi'nin elektriği 5 yıldır ödenmeyen borç nedeniyle kesildi

Deprem tehlikesi altındaki İstanbul'da Bakırköy Belediye Başkanından akılalmaz vaat

Deprem tehlikesi altındaki İstanbul'da Bakırköy Belediye Başkanından akılalmaz vaat

İYİ Partililer Akşener'den emin: Cumhurbaşkanı yardımcılığı teklif edilse bile kabul etmez

İYİ Partililer Akşener'den emin: Cumhurbaşkanı yardımcılığı teklif edilse bile kabul etmez

Bakmadan Geçme

İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 6-7 Haziran 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak 72. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 6 Haziran Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Ekşi Elmalar filmi konusu nedir? Ekşi Elmalar oyuncuları ve Ekşi Elmalar özeti! Ekşi Elmalar ne zaman, nerede çekildi? #129300 #128250 ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Haziran 2024 Ankara su kesintisi listesi! Karneler ne zaman alınacak 2024? Karneler hangi tarihte, ayın kaçında dağıtılacak? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 6 Haziran günün maçları nereden izlenir? Bakırköy Belediyesi hangi parti? Bakırköy Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? 2024 Bakırköy yerel seçim sonuçları! FB KONGRESİ NE ZAMAN? Fenerbahçe Başkanlık seçimi hangi gün? SÜPER LİG YENİ SEZON NE ZAMAN? #9917 2024 2025 Süper Lig ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 7 Haziran Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 7 Haziran burç yorumları nedir? 6 HAZİRAN BİM AKTÜEL YENİ GELEN ÜRÜNLER! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bakırköy Belediye Başkanı'nın vaadi ne? Bakırköy Belediye Başkanı Ayşegül Ovalıoğlu'nun tepki çeken vaadi ne oldu? Dolar ne kadar, yükseldi mi? 6 Haziran Dolar ne kadar oldu, kaç TL?
Duyunca şok olacaksınız! Fenerbahçe'nin kapıyı gösterdiği İsmail Kartal, para içinde yüzecek

Duyunca şok olacaksınız! Fenerbahçe'nin kapıyı gösterdiği İsmail Kartal, para içinde yüzecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title