Haberler

Bakan Soylu: "Atleti Ne Zaman Giyecektin Biliyor Musun? 15 Temmuz Akşamı Bu Millet Atletiyle, İç...

Bakan Soylu: "Atleti ne zaman giyecektin biliyor musun? 15 Temmuz akşamı bu millet atletiyle, iç çamaşırıyla, namusuna müdahale edildiğinde sen kırmızı koltukta kravatınla otururken o gece giyecektin.

Bakan Soylu: "Atleti ne zaman giyecektin biliyor musun? 15 Temmuz akşamı bu millet atletiyle, iç çamaşırıyla, namusuna müdahale edildiğinde sen kırmızı koltukta kravatınla otururken o gece giyecektin. Poz vermek için giymeyecektin"

-"İHA'larla birlikte yaptığımız terörle mücadelede şükürler olsun ki bir tek şehidimiz yok bir tek yaralımız yok çıldırıyorlar"

HATAY - İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun atletli fotoğrafını eleştirerek, "Atleti ne zaman giyecektin biliyor musun? 15 Temmuz akşamı bu millet atletiyle, iç çamaşırıyla, namusuna müdahale edildiğinde sen kırmızı koltukta kravatınla otururken o gece giyecektin. Poz vermek için giymeyecektin" dedi.

AK Parti Hatay Dörtyol İlçe Başkanlığı önünde kalabalık partili grubuna seslenen Bakan Soylu, Amanos dağlarını teröristlerden temizlemek için yoğun mücadele sürdürdüklerini belirtti.

Adalet yürüyüşü sırasında atletle çektirdiği fotoğrafı eleştiren Soylu, şunları söyledi:

"Atleti ne zaman giyecektin biliyor musun? 15 Temmuz akşamı bu millet atletiyle, iç çamaşırıyla namusuna müdahale edildiğinde sen kırmızı koltukta kravatınla otururken o gece giyecektin. Poz vermek için giymeyecektin. Bu millet her şeyin farkında hem de çok farkında."

Konuşmasının ardından Bakan Soylu, kendisine yoğun ilgi gösteren vatandaşlarla fotoğraf çektirdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Cumhuriyet Halk Partisi Kemal Kılıçdaroğlu Süleyman Soylu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title