Haberler

Bahçeli'nin Hızına Makam Aracı Dayanamadı

Güncelleme:

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, seçim kampanyasına en geç başlayan lider olmasına rağmen hızlı bir miting programıyla 10 günde 23 ili ziyaret etti.

Seçim beyannamesini 3 Mayıs'ta açıkladıktan sonra, 6 Mayıs'ta Çankırı ile il ziyaretlerine başlayıp yaklaşık 10 bin kilometre yol yapan Bahçeli'nin hızına makam aracı dayanamadı.

ARACI BOZULDU

Aydın mitingi dönüşünde aracında turbo arızası çıkan Bahçeli, yoluna başka bir araçla devam etti. Mitinglerine karayolu ile giden MHP Lideri'nin sadece Trabzon ve Erzurum gibi uzak illere giderken havayolunu kullanacağı belirtildi.

"İLGİNİN ARTTIĞINI GÖRÜYORUZ"

Daha önceki seçimlerin aksine bu kez büyük meydan mitinglerine ağırlık veren, yol üstünde belediye ve teşkilat ziyaretlerine bu nedenle zaman ayıramayan Bahçeli'nin konvoyu, sadece miting meydanlarında duruyor. Bu hızlı turu sırasında molalarda gazetecilerin sorularını da yanıtlayan MHP Lideri, 7 Haziran öncesi yaptığı ziyaretleri ve mitingleri daha önceki seçim kampanyalarıyla kıyasladı, şöyle dedi: "Daha önce MHP konvoyu geçerken sırtını dönen vatandaşlara artık rastlamıyoruz. Sırt dönmeler, sert bakışlar, bazen de provokatif olabilecek laf atmalar geçmişte kaldı. İlginin arttığını görüyoruz."

Bahçeli, mitinglerinde geçmişe göre gençler ve kadınların sayısındaki artışa da işaret etti.

Kaynak: Haberler.Com / Politika

Devlet Bahçeli Çankırı Aydın Politika Haberler

500

Yorumlar (62)

Ali geçerMobil-IOS:

MHP

81
5
yanıtYanıtla
Salim Selmanoğlu:

Seçim öncesi kendi kendini avutan rutin açıklamalar. Yine hayal kırıklığına uğrayacaklar

10
63
yanıtYanıtla
AKPULANN:

HDP daha fazla kaçak elektrik için daha fazla çalmak için HDP! CHP daha fazla islam düşmalığı için CHP! MHP Daha fazla yalan milliyetçilik yaparak insanların ölmesine sebep olmak MHP! AKP Her şeye rağmen doğru yolda olan bir Reisi ve lideri olan AKP! ULAN

16
52
yanıtYanıtla
ADANALI:

Allah yardımcın olsun oyun bol olsun inşallah 20 üstü oy alırızda bu guruplaşmayı bitiririz

52
2
yanıtYanıtla
bu nasıl araç:

müftünün arabası kadar yok

51
2
yanıtYanıtla
Talat REİS Mobil-ANDROID:

MHPmiz. yükselişte Bozkurtlar İkdidara yürüyor Nemutlu Turkumdiyene

45
2
yanıtYanıtla
mhpMobil-ANDROID:

aracı okadar yalana gaflete delalete sallamaya dayanamadi

7
38
yanıtYanıtla
Cem Y. Mobil-IOS:

Oylar mhp ye !

35
10
yanıtYanıtla
MHPMobil-IOS:

Eğer yandaşlığı bırakıp biraz gerçekçi düşünecek olursak oylar MHP YE artık AKP bir terörist parti, hırsızlar yuvası ve adelet düşmanı olmuştur

36
9
yanıtYanıtla
SiirtliMobil-IOS:

Oylar MHP ye

30
14
yanıtYanıtla
Tüm 62 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title