Haberler

Antalya'da Uyuşturucu Operasyonu: Evler Didik Didik Arandı

Güncelleme:

Antalya'da polis, Özel Harekat'ın desteğiyle bir mahalleye uyuşturucu operasyonu düzenledi. Operasyonda ekipler kapıları koçbaşı ile kırarak ikametgahlara girerken, evlerinden çöp atmaya çıkan şahısların çöp poşetleri dahi didik didik arandı.

Antalya'da kapıların koçbaşıyla kırıldığı ve çöp poşetlerinin dahi didik didik aradığı uyuşturucu operasyonun detayları paylaşıldı. 75 ekip, 350 personelle 25 ayrı adrese eşzamanlı düzenlenen operasyonda 44 kilogram esrar (skunk) ele geçirildi, 23 şahsa işlem yapıldı.

Antalya Emniyeti Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından uyuşturucu madde kullanımı ve ticaretine yönelik Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Muratpaşa ilçesi Yeşildere Mahallesi (Zeytinköy) ile Aksu ilçesindeki 25 adrese eşzamanlı operasyon gerçekleştirildi. 3 özel harekat unsuru, 12 trafik ekibi, 5 narkotik arama köpeği olmak üzere helikopter destekli 75 ekip 350 personelle gerçekleştirilen operasyonda belirlenen adreslere şok baskınlar yapıldı. Bina giriş ve çıkışlarında güvenlik önlemi alınırken, Özel Harekat timleri kilitli olan kapıları koçbaşıyla kırarak içeri girdi. İkamet içerisindeki güvenliğin sağlanmasıyla adreslerde koku hassasiyeti olan narkotik köpeklerle yapıldı. Operasyonda çöp atmaya çıkan şahısların çöp poşetleri de didik didik arandı. Havadan helikopterle kontrolün sağlandığı operasyon akşam saatlerinde son buldu.

44 kilogram esrar ele geçirildi

İl Emniyet Müdürlüğü, operasyonun detaylarını paylaştı. 757 şahıs ve 361 aracın sorgulandığı uygulamalarda 2 aranan şahıs yakalandı, 67 araca cezai işlem uygulandı. Yapılan aramalarda ise 44 kilogram esrar (skunk), muhtelif miktarda metamfetamin ve esrar maddesi, 26 adet çeşitli ebatlarda kağıtlara emdirilmiş sentetik kannabinoid, 2 adet tabanca ve fişekler, 1 uzun namlulu silah, 3 hassas terazi ele geçirildi.

23 şahsa işlem yapıldı

Ekipler, 8 şahsa uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama, 6 şahsa uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanılmasını kolaylaştırma, 9 şahsa da kullanmak için uyuşturucu ve uyarıcı madde satın almak, kabul etmek bulundurmak ve kullanmak suçundan işlem yaptı. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Antalya Polis Operasyon 3.Sayfa Politika Haberler

Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı, yerine kayyum atandı

Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı, yerine kayyum atandı

Esenyurt'ta mide bulandıran görüntüler! Dükkanına gelen çocuğu dövdü, yetmedi annesini taciz etti

Esenyurt'ta mide bulandıran görüntüler! Dükkanına gelen çocuğu dövdü, yetmedi annesini taciz etti

Bakmadan Geçme

Icardi gidiyor mu? Icardi ayrılacak mı? #129300 Emekliye bayram ikramiyesi artacak mı? 3 bin TL emekli ikramiyesi ne kadar olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? #129300 4 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 4 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 4 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 4 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 4 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 4 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 4 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Almanya Ukrayna maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Almanya Ukrayna maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title