Haberler

Ankara: Ağar'dan İktidara "Terör" Eleştirisi

Doğru Yol Partisi (DYP) Genel Başkanı Mehmet Ağar, AK Parti iktidarının Türkiye'yi temsil etmediğini öne sürerek, teröre karşı yeni bir mücadele stratejisinin ortaya konulmadığını bildirdi.

Doğru Yol Partisi (DYP) Genel Başkanı Mehmet Ağar, AK Parti iktidarının Türkiye'yi temsil etmediğini öne sürerek, teröre karşı yeni bir mücadele stratejisinin ortaya konulmadığını bildirdi.

Son zamanlarda artan terör olaylarıyla ilgili yazılı bir açıklama yapan Mehmet Ağar, terörün yeni bir saldırı evresine girdiğini kaydetti. Son günlerde peş peşe hain pusular kurulduğuna dikkat çeken Ağar, terörün amacının yılgınlık oluşturmak, toplumsal öfkeyi artırmak ve bu 2 konuyu sürekli canlı tutmak olduğunu kaydetti. Beytülşebap'ta bir astsubayın evinde şehit edilmesini her açıdan vahim bir gelişme olarak değerlendiren Ağar, olayı, saldırganlık ve azgınlığın nerelere uzandığının bir işareti olarak nitelendirdi. Yaşanan terör olaylarına karşı iktidarı uyaran Ağar, iktidarın terör karşısında geri çekilerek, sessiz kalarak veya sorunu lafa boğarak çözüme ulaşamayacağını vurguladı. Türkiye'nin terörün üstesinden gelecek bilgiye, birikime, donanıma ve iradeye sahip olduğuna dikkat çeken Ağar, şunları kaydetti:

"Başbakan daha birkaç gün önce öfkeli konuşmalar yapmaktaydı. O günden bu güne teröre karşı yeni bir yaklaşım, yeni bir mücadele stratejisi ortaya konmuş değildir. Milletin beklediği öfke konuşmaları değil, mücadele kararlılığı ve bunun sahadaki somut karşılığıdır. Millet, iktidardan akılcı ve sorun çözücü tedbirler beklemektedir. Kafası karışık kadrolarla terör sorununun çözülmeyeceği ortadadır. İktidar Türkiye'yi temsil etmemektedir. Kimsenin kış uykusuna yatmasına müsaade etmeyiz."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
title