Haberler

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz Kilis'te konuştu

Güncelleme:

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, Kilis'te yaptığı ziyaretlerde insana hizmeti ön plana çıkaran siyasi görüşlerini paylaştı.

Ak Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Yılmaz: "Ak Parti siyaseti ideolojileri ön plana çıkaran bir siyasi hareket değildir"

KİLİS - AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, "AK Parti siyaseti ideolojilerini ön plana çıkaran bir siyasi hareket değildir. Bizler insana hizmeti her şeyden önce belirleyen, insana hizmeti her şeyin önünde tutan bir siyasi görüşüz" dedi.

Bir dizi ziyaretlerde bulunmak için Kilis'e gelen AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Yusuf Ziya Yılmaz ilk ziyaretini Kilis AK Parti İl Başkanlığında gerçekleştirdi. Partililer ve vatandaşlarla bir araya gelen Ziya Yılmaz, bir sonraki gelişinde ise Afrin'e geçip yapıları ve son durumları yerinde inceleyeceklerini aktardı.

Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, "Bizler 2024 yerel seçimlerine yönelik bir çalışma amacı ile burada değiliz. Çünkü bizler, seçim çalışmalarına 1 Nisan 2019 tarihinde yerel seçime zaten başlamıştık. Kilis'e yapılan hizmetleri konuşalım diye bugün Kilis'te bir program yaptık ve sizlerle birlikteyiz. AK belediyeciliğin önemli konularını bugün Kilis'te konuşacağız. Bu seyahatleri şüphesiz belediyecilik örneklerini yerinde görmek, o projelerin zorluklarını konuşmak ve deneyimlerimizi onlara aktarmak adına yapıyoruz. Biz muhalefet gibi imtihan tarihini öğrenen tembel öğrenci gibi bir ay sonra imtihan mı var ya, o zaman ders yapalım der gibi tembel öğrencilerden değiliz. Biz her zaman çalışan ve her zaman işimizin başındayız. Yarın bize bu konu ile vazife verildiğinde acaba ne yaparız sorusunun cevabını da hemen vermek zorunda hisseden bir siyasi hareketin mensuplarıyız." dedi.

"İnsanı yaşat ki devlet yaşasın"

Her konuya insan odaklı baktıklarını söyleyen AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, " Bizim siyasetin özünde ve merkezinde insan var. Bizler insanı yaşat ki devlet yaşasın diyoruz. O bizim Osmanlı İmparatorluğun zamanındaki kadim padişahlarımızın ifade ettiği gibi bizler insanı mutlu etmek, hayatını kolaylaştırmak ve konfor yükseltmek üzere mücadelenin içerisindeyiz" diye konuştu.

"AK Parti siyaseti ideolojileri ön plana çıkaran bir siyasi hareket değildir"

AK Parti siyaseti ideolojileri ön plana çıkaran bir siyasi hareket değildir. Bizler insana hizmeti her şeyden önce belirleyen, insana hizmeti her şeyin önünde tutan bir siyasi görüşüz. Hak, hukuk, yasalara bağlılık, insana öncelik veren, insanın hayatının konforunu birinci önceliği olan bir siyasi topluluğuz. Biz siyasetimizi yaparken Allah'ın rızasını kulun duasını kazanmak için yapıyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Yusuf Ziya Yılmaz AK Parti Kilis Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz nereden izlenir? Canlı maç izleme linki CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 28 Nisan Pazar günün maçları nereden izlenir? Göztepe Süper Lig'e çıktı mı 2024? Furkan sakatlandı mı? 28 Nisan Pazar Survivor Furkan'a ne oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 28 Nisan Pazar 2024? Survivor kim kazandı? 28 Nisan Pazar Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title