Haberler

Pınar Karşıyaka - Gaz Metan Medias Maçının Ardından

FIBA Avrupa Çalenç Kupası ikinci tur ilk maçında Romanya'dan Gaz Metan Medias'ı 89-59 mağlup eden Pınar Karşıyaka'nın Başantrenörü Ufuk Sarıca, "Hedefimiz grubu birinci tamamlamak" dedi.

FIBA Avrupa Çalenç Kupası ikinci tur ilk maçında Romanya'dan Gaz Metan Medias'ı 89-59 mağlup eden Pınar Karşıyaka'nın Başantrenörü Ufuk Sarıca, "Hedefimiz grubu birinci tamamlamak" dedi.

Maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Sarıca, Avrupa Çalenç Kupası ikinci turuna 30 sayı farkla net bir galibiyet alarak başladıklarını, tempolu ve ritimli oyunun taraftar desteğiyle birlikte bu farklı galibiyeti getirdiğini ifade etti. Farklı galibiyetin rehavetine kapılmamaları gerektiğini belirten Sarıca, "Eğer yüksek yüzdeli atışlarımız olmasaydı maç kriz anında gidebilirdi. Oyuncularıma maça verdikleri ciddiyetten dolayı tebrik ediyorum. Bizi destekleyen taraftarlarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum. Bu gün salonu doldurarak bize güzel bir destek verdiler. Hedefimiz bu gruptan 1. çıkmak" diye konuştu.

Pınar Karşıyakalı oyuncu Ümit Sonkol da, turu geçmek istiyorlarsa kendi evlerinde oynadıkları hiçbir maçı kaybetmemeleri gerektiğinin bilincinde olduklarını bugün de taraftarıyla birlikte iyi bir tempo yakalayarak maçı kazanmasını bildiklerini ifade etti.

GAZ METAN MEDİAS CEPHESİ

Gaz Metan Medias Başantrenörü Marcel Dan Tenter de yaptığı değerlendirmede Avrupa Çalenç Kupası'nın en iyi savunma yapan takımına karşı oynadıklarını, Pınar Karşıyaka takımının bu gün de yüzde 60'lık bir 3 sayı atışı ortalaması yakaladığını ve 16 3 sayılık basket bularak maçı farklı kazandığını ifade etti.

Gaz Metan Medias oyuncusu Mandache ise maçın zorlu geçeceğini bildiklerini ancak böylesine farklı bir yenilgi beklemediklerini söyledi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Pınar Karşıyaka Ufuk Sarıca Romanya Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title