Haberler

Petek Dinçöz Sahnede Veleybol Oynadı

Türkiye 3. Lig Grup'ta Mücadele Eden Gazi Belediyespor Tarafından Düzenlenen Destek Gecesinde Ünlü Sanatçı Petek Dinçöz Sahne Aldı. Ünlü Sanatçı Sahneye Çıkmadan Önce Dua Etti, Ardından Sahnede Futbol Topu ile Voleybol Oynadı.

Türkiye 3. Lig Grup'ta mücadele eden Gazi Belediyespor tarafından düzenlenen destek gecesinde ünlü sanatçı Petek Dinçöz sahne aldı. Ünlü sanatçı sahneye çıkmadan önce dua etti, ardından sahnede futbol topu ile voleybol oynadı.

Kurumahmutoğlu Büyük Samsun Oteli'nde Gazi Belediyespor yararına düzenlenen gecede ünlü sanatçı Petek Dinçöz sevenleriyle buluştu. Üzerine siyah arkası açık derin dekolte bir elbise giyerek sahneye çıkmak için kulisten ayrılan ünlü sanatçı sahneye çıkmadan önce dua etti. Sevilen şarkılarını seslendiren Dinçöz, Samsunluları adeta büyüledi. Bir ara konserine ara veren ünlü sanatçı Gazi Belediyespor'a destek olması için ünlü manken Vatan Şaşmaz ile beraber top ve forma satışı yaptı. Üzerine giydiği 55 numaralı Gazi Belediyespor formasını 15 bin YTL'ye satan Dinçöz, kendisi de futbol takımına 5 bin YTL destekte bulunacağını kaydetti. Daha sonra sahnenin önünde bulunan futbol topunu eline alan Dinçöz, Gazi Belediyespor Kulübü Başkanı İbrahim Tan'la beraber sahnede voleybol oynadı.

Ardından şarkılarını seslendiren ünlü sanatçı Dinçöz, gecenin ilerleyen saatlerine kadar sahnede kalarak, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

(İG-AG-MEF-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title