Haberler

Pendik'te hayvanseverin köpeğe zarar verdiğini iddia ettiği kişiye tepkisi kamerada

Güncelleme:

PENDİK'te bir hayvansever, köpeğin cinsel organına kesici aletle zarar verdiğini iddia ettiği kişiye tepki gösterdi.

PENDİK'te bir hayvansever, köpeğin cinsel organına kesici aletle zarar verdiğini iddia ettiği kişiye tepki gösterdi. Köpeğe zarar verdiğini belirttiği kişi ile tartışan hayvansever, köpeği veterinerde tedavi ettirdikten sonra karakolda şikayetçi oldu. Hayvansever, olay günü yaşanan tartışmayı da cep telefonu ile kaydetti.

OLAY KISITLAMA GÜNÜ OLDU

Olay, sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu 20 Aralık Pazar günü meydana geldi. İddiaya göre Aynur Afşar sokağa çıkma yasağının olduğu gün köpeğini gezdirmek için arkadaşıyla birlikte Pendik Sahili'ne gitti.  Afşar'in köpeğini gezdirdiği esnada bir kişinin parktaki sokak köpeğinin kesici aletle cinsel organını yaraladığını gördü. Afşar ve arkadaşı, bu kişiye tepki gösterdi, aralarında tartışma çıktı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, sokak köpeğini kesici aletle yaralayan kişiyi gözaltına aldı. Aynur Afşar ve arkadaşı şikayetçi oldu. Olayı gerçekleştirdiği iddia edilen kişinin ise ifadesinin ardından serbest bırakıldığı öğrenildi. Yaralanan köpeği ise Afşar ve arkadaşı, Kurtköy'de bir özel veterinere götürerek tedavi ettirdi.

SOKAK KÖPEĞİNİ KANLAR İÇERİSİNDE GÖRDÜK

Yaşanan o anları anlatan Aynur Afşar, "Geçtiğimiz pazar günüydü. Benim kendi köpeklerim var. Köpeğimin haricinde parklardaki köpekleri elimden geldikçe besliyorum. O gün yanımda bir arkadaşım daha vardı. Köpekler bizim getirdiğimiz yemekleri yediler. Arkadaşımla birlikte parkta sohbet ederken bir kişi bizim bulunduğumuz yere doğru geldi. Bir süre sonra köpekler bir anda bağırmaya başladı. Bizim yanımıza gelen kişiye 'Lütfen buradan gider misin?' dedim. Gitmeyince bizde arkadaşımla birlikte eşyalarımızı alıp parktan ayrıldık. O sırada önümüze gelen sokak köpeğini kanlar içerisinde gördük. Yanımıza gelen kişi o esnada süs havuzuna giderek ellerini yıkmaya çalışıyordu. O anda düşünerek, o kişinin önünü kesip, çığlık atarak çevredeki vatandaşlardan yardım istedim. Daha sonra karakola giderek şikayetçi olduk" dedi.

KÖPEĞİN CİNSEL ORGANINDAN YARALANDIĞINI TESPİT ETTİK

Köpeği tedavisini gerçekleştiren Veteriner Hekim Ümit Değerli, "20 Aralık 2020 tarihinde Aynur Afşar tarafından kliniğimize bir sokak köpeği getirildi. Köpeğin cinsel organ bölgesinde sivri cisim yaraları mevcut olup, kanamaları vardı. Biz gerekli tedavilerini yaptık. Köpeğin kanamasını durdurduk. Aynur Hanım'ın istediği üzerine bir rapor oluşturduk. Köpeğin herhangi bir hayatı riski yok. Genel durumu iyi" diye konuştu.

(Fotoğraf)


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Pendik Aralık Afşar Haberler

Bakmadan Geçme

Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title