Haberler

    Penaltı Canavarı Harun Tekin!

    Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe, Kadıköy'de Kasımpaş'yı ağırlarken Harun Tekin penaltıdaki başarısıyla dikkat çekti.

    Celal Umut Eren / Skorer.com
    Fenerbahçe'de kaleci Harun Tekin bir kez daha penaltıdaki başarısıyla dikkat çekti. Sarı-lacivertli kaleci, Kasımpaşa karşısında Diagne'nin penaltısını çıkarmayı başardı.
    Geçen hafta Trabzonspor karşısında da Rodallega'yı durduran 29 yaşındaki kaleci rekorlarını devam ettirdi. Harun, 2014-15 sezonundan bu yana 10. penaltısını kurtardı.
    Tecrübeli eldiven Bursaspor'da 8, Fenerbahçe'de 2 penaltı kurtarma başarısı gösterdi.
    VAR mesaisi
    Hakem Yaşar Kemal Uğurlu, maç boyunca VAR desteğini almaktan hiç çekinmedi. İlk olarak 7. dakikada Kasımpaşa'nın penaltısında VAR'ı bekleyen Uğurlu, daha sonra Eduok'un ihlal pozisyonunda da bu konuyu es geçmedi.
    Hakem Uğurlu, Diagne'nin 22. dakikada attığı kafa golünde de ofsayt kararını bekledi.
    Mehmet Ekici ilk 11'de
    Sarı-lacivertlilerde, Kasımpaşa maçında orta sahada tercih Mehmet Ekici oldu. Fenerbahçe'de Erwin Koeman, ilk 11'de orta sahada düzenlemelere gitti.
    Mehmet Topal ile Mehmet Ekici merkezde yer aldı. Ayrıca Barış Alıcı da forma giymeye devam etti. Forvet hattında da Dinamo Zagreb maçının tam tersine Michael Frey, yedeğe gelirken Islam Slimani ilk 11'e alındı.
    Hayaller gerçek oldu
    Fenerbahçe Kulübü, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü için çok özel bir etkinliği hayata geçirdi. Sarı-lacivertli takımın, Kasımpaşa ile evinde oynadığı maç öncesinde görme engelli bir taraftar, stattan anonsları yaptı. Saha çıkışına gelerek oyuncuların ismini tek tek anons etti.
    Maç anonsları yapan sarı-lacivertli taraftar ayrıca maç öncesi de stat turu yaptı, Başkan Ali Koç ve yöneticilerle tanıştı. Saha içinde de dolaşan görme engelli taraftar, hayallerini gerçekleştirdi. Bunun yanında görme engelli çocuklar da stada getirilerek, Kasımpaşa maçında konuk edildi. Hem stat turu yapan çocuklar hem de kendilerine maçı anlatanlar eşliğinde 90 dakikayı takip edip, atmosferi yaşadı.
    Fenerbahçe Futbol Takımı da sahaya 'Kalpler Engel Tanımaz' pankartıyla çıkarak güzel bir harekete daha imza attı.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Harun Tekin Fenerbahçe Kasımpaşa Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title