Haberler

Paul Le Guen: "Böyle İki Golle Yenilmek Bizim Adımıza Gerçekten Çok Büyük Bir Yazık"

Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen, Osmalıspor maçı sonrası yaptığı açıklamada, “Böyle iki golle yenilmek bizim adımıza gerçekten çok büyük bir yazık” dediSpor Toto Süper Lig’in 25. hafta mücadelesinde Bursaspor, konuk olduğu Başkent temsilcisi Osmanlıspor’a 2-1’lik skorla yenildi.

Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen, Osmalıspor maçı sonrası yaptığı açıklamada, "Böyle iki golle yenilmek bizim adımıza gerçekten çok büyük bir yazık" dedi

Spor Toto Süper Lig'in 25. hafta mücadelesinde Bursaspor, konuk olduğu Başkent temsilcisi Osmanlıspor'a 2-1'lik skorla yenildi. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen, "Teknik Direktör olarak tabi ki çok zor bunu kabullenmek. Özellikle geçen hafta öylesine güzel bir performans sergilemiş güzel bir galibiyet almışken. Onun üstüne hemen 1 hafta sonrasında bu şeklide savunma ortay koymak ve bugün yediğimiz golleri yemek gerçekten bir teknik direktör için kabullenilmesi imkansız olan şeyler. Eğer yüksek seviyede oynamak istiyorsanız bu golleri yiyemezsiniz. Yükse seviyede oynadığımız oldu. Bunu ligin ilk yarısında göstermiştik. İki gol yedikten sonra maça dönmek istedik ama organizasyonumuzu kaybettik. Böyle iki golle yenilmek bizim adımıza gerçekten çok büyük bir yazık" ifadelerini kullandı. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Paul Le Guen Bursaspor Spor Haberler

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

Rapçi Khontkar, teknik sorunu bahane edip sahneyi terk etti

Rapçi Khontkar, teknik sorunu bahane edip sahneyi terk etti

Bakmadan Geçme

Şaban Ataş'ın cesedi bulundu mu? Müge Anlı Şaban Ataş'a ne oldu, ne zaman kayboldu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 14 Mayıs Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Sözleşmeli öğretmen ataması Resmi Gazete'de yayımlandı! Resmi Gazete bugün (14 Mayıs) kararları neler? Evde bakım maaşı yatan iller Mayıs 2024! 20 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs okullar ve iş yerleri tatil mi? #128197 14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
Sözleşmeli öğretmenlik alımı düzenlemesi Resmi Gazete'de

Sözleşmeli öğretmenlik alımı düzenlemesi Resmi Gazete'de

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title