Haberler

Pascal Nouma Dizi Projesiyle Ekrana Dönüyor

Güncelleme:

Oyunculuğa göz kırpan Pascal Nouma, Kadir Çöpdemir'le birlikte bir dizi projelerinin olduğunu söyledi.

Oyuncu Kadir Çöpdemir ve Beşiktaş 'ın unutulmaz futbolcusu Pascal Nouma bir AVM'de sevenleriyle buluştu. Futbolu bıraktıktan sonra halı sahada bile futbol oynamadığını ilk kez itiraf eden Nouma "Herkes benim hala futbol oynadığımı düşünüyor. Sadece fitness yapıyorum" dedi.

"BİRLİKTE BİR DİZİ PROJESİ VAR"

Babalar Günü etkinliğinde gelen soruları da yanıtlayan ikiliden Kadir Çöpdemir "Pascal iyi bir babadır ama berbat bir eştir" deyince konukları kahkahaya boğdu. Oyunculuğa göz kırpan Pascal Nouma, Kadir Çöpdemir'le birlikte bir dizi projelerinin olduğunu da belirtti.

SURVİVOR'A DA KATILMIŞTI

Futbolu bıraktıktan sonra da Türkiye ile bağını koparamayan Survivor Pascal Nouma, birçok televizyon projesinde yer aldı. Dünyayı Kurtaran Adam'ın oğlu serisindeki 2 filmde de rol alan Pascal Nouma, Yerden Yüksek adlı diziyle de sevenlerinin karşısına çıktı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kadir Çöpdemir Pascal Nouma Beşiktaş Magazin Haberler

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Bakmadan Geçme

Çitos Efe'nin son hali! "Çocuktan Al Haberi" Efe Koçyiğit son hali nasıl? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 25. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Mayıs Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Hayatı sorgulatacak Sigmund Freud sözleri Survivor CANLI izle! 13 Mayıs Pazartesi TV8 Survivor HD izleme linki var mı? Hükümet Kadın nerede çekildi? Hükümet Kadın filmi ne zaman yayınlandı? Hükümet Kadın konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? 13-14 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Maymunlar Cehennemi: Başlangıç konusu nedir, oyuncuları kimler,ne zaman, nerede çekildi? Carl Jung'dan Hayatı Değiştirecek 10 Alıntı Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Miçotakis ne görüştü, konu ne? 13-14 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 13 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 13 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Kavurma yaparken nelere dikkat edilmeli? Sert olmaması için ne yapmalı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 13 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 13 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi!
Mehmet Şimşek'in açıkladığı kamuda tasarruf paketine CHP'den ilk yorum

Mehmet Şimşek'in açıkladığı kamuda tasarruf paketine CHP'den ilk yorum

500

Yorumlar (17)

Meter:

Her projede niye bu terbiyesiz adam var survivor da hep küfür ediyordu edepsiz

7
2
yanıtYanıtla
kemal:

GONDERIN SUNU ULKESINE

6
2
yanıtYanıtla
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,:

pascal çok iyi biri

4
4
yanıtYanıtla
--mobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Bu adamada değer verdinizya ya ne kadar şuradan millet olduk bu adam degilmiydi gol sevincini şeyini tutarak yapan adam yazik çok yazik ne kalitesiz millet olduk

6
1
yanıtYanıtla
Layla:

Hadi bakalim bekliyoruz

0
5
yanıtYanıtla
ferit çMobil-ANDROID:

öyle bi milletizki böyle birine öyle bi değer verildiki adam gitmiyo yazık valla

3
1
yanıtYanıtla
inegölmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Yeter artık.Beş para etmez ne kadar mahluk varsa tepemize çıkarıyorsunuz.Seyirciye yaptığı hareketi herkes yutmuş.Bu ekrana çıksa ne çıkmasa ne.

4
0
yanıtYanıtla
XmanmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Yeter lan bu adami kaldirin turkiyeden. Bundan igrenc adam yok

2
2
yanıtYanıtla
BRUKSEL:

KENE GIBI TURKIYEYE YAPISTI GITMEZ ARTIK.

2
0
yanıtYanıtla
KAAN DOBRA:

Ülkede onlarca tiyatrocu var, sinemacı var, onlar dururken sırf popüler diye böyle insanlara dizi başrolü verilmesine çok öfkeleniyorum. Asla izlemem, siz de izlemeyin, tepkinizi koyun kardeşlerim.

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title