Haberler

Parasını Gasp Ettiği Taksiciyi Bıçakla Yaralayan Şahıs Yakalandı

Rize'de, Müşteri Olarak Bindiği Taksinin Sürücüsünü, Parasını Zorla Aldıktan Sonra Bıçakla Yaralayan Bir Şahıs Yakalandı.

Rize'de, müşteri olarak bindiği taksinin sürücüsünü, parasını zorla aldıktan sonra bıçakla yaralayan bir şahıs yakalandı.

Olay, Eminettin Mahallesi'nde gerçekleşti. C.Y. (26) isimli şahıs, Kütüphane Caddesi'nde bir taksi durağına giderek Osman Çakar'ın taksisine bindi. Taksiyle Kale Yolu mevkiinde giderken bıçağını çeken ve taksi sürücüsü Osman Çakar'ı bıçakla tehdit ederek üzerinde bulunan 315 YTL parasını gasp eden C.Y., çıkan boğuşma sırasında sürücü Çakar'ı bıçakla ağır yaraladı. Sırtından bıçakla yaralanan şoför Osman Çakar, polisi telefonla arayarak yardım istedi. Kendi aracıyla Rize 82. Yıl Devlet Hastanesi'ne

gitmeyi başaran Çakar, burada tedavi altına alındı. Olayın zanlısı C.Y. ise takip sonucu kısa süre içinde yakalandı. C.Y., Rize Emniyet Müdürlüğü'nde alınan ifadesinin ardından çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

(GF-ÖS-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title