Haberler

Paf Maçında Kavga...

Kayserispor-galatasaray Paf Takımları Arasındaki Maçın Bitiminde İki Takım Taraftarları Arasında Kavga Çıktı. Taş, Sopa ve Bıçak Kullanılan Kavgaya Olay Yerine Gelen Çevik Kuvvet Polisleri Müdahale Etti.

Kayserispor-Galatasaray PAF takımları arasındaki maçın bitiminde iki takım taraftarları arasında kavga çıktı. Taş, sopa ve bıçak kullanılan kavgaya olay yerine gelen çevik kuvvet polisleri müdahale etti. Büyümeden yatıştırılan kavga sonrası, Galatasaray taraftarları otobüsle stattan uzaklaştırıldı. Elinden bıçakla yaralanan ve Galatasaray taraftarı olduğu öğrenilen Ümit Çolak'ın eline hastanede pansuman yapıldı.

Kayserispor-Galatasaray maçı öncesi Atatürk Stadı Dış sahada paf takımları karşı karşıya geldi. Galatasaray'ın 3-1 kazandığı maçın sonunda iki takım taraftarı arasında kavga çıktı. Paf maçını izleyen Galatasaray taraftarları ile, Kayserisporlu taraftarların, taş ve sopalarla başlayan kavgasında bıçak da kullanıldığı iddia edildi. Emniyet Müdürlüğü, dış sahaya takviye çevik kuvvet ekibi gönderdi. Kavgayı ayırmak için cop kullanan polis, daha sonra Galatasaraylı taraftarları otobüslere bindirerek, stat dışına çıkarttı. Kayserispor taraftarları da olay yerinden uzaklaştırıldı. Kavga sırasında elinden bıçakla yaralanan 20 yaşındaki Ümit Çolak, Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yaplan pansumanın ardından gönderildi. Olay yerine gelen Galatasaray Sportif A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin de polisten bilgi alıp, taraftarların otobüse bindirilmesine yardımcı oldu. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title