Haberler

Özdilli'nin Gözü Sadece İşte!

'Evlenilecek ya da Eğlenilecek Bir Kadın Değilim! Ben Amele Ruhluyum, Sürekli Çalışmak İstiyorum'

'EVLENİLECEK YA DA EĞLENİLECEK BİR KADIN DEĞİLİM! BEN AMELE RUHLUYUM, SÜREKLİ ÇALIŞMAK İSTİYORUM'

İki yıl önce mankenliği bırakarak şarkıcılığa adım atan Gizem Özdilli, yurtdışında konserler vermeye hazırlanıyor. Gizem'in gözü işinden başka bir şeyi görmüyor!

* Bu yaz konser trafiğiniz nasıl olacak? Özellikle Uganda konseriniz yankı uyandırdı...

İlk önce Uganda var, Amerika ve sonrasında Kıbrıs konserlerimiz var. Uganda'da bir Türk yatırımcı kumarhane açtı. Türkiye'den de birçok konuğu ağırlayacak. Türkler'in ağırlanacağı bir gecce olacağı için Türk sanatçı istemişler. Bu teklif de bana yapılınca kabul ettim. Birçok insanın şaşırdığı bir bölge, fakat Uganda ve Kenya kumarhane sektöründe çok gelişmiş bir yermiş.

* Attilla Kaplakaslan ile birlikte çalışıyorsunuz; çok yakından tanıdığınız biri zor olmayacak mı?

Hayır. Benim huyumu suyumu çok iyi bilir; beni yakından tanır.

* Atilla Bey ile geçmişte bir aşk ilişkiniz vardı. 7 yıl aradan sonra yeniden bir araya geldiniz. Eski sevgilinizle iş yapmak zor değil mi?

Sadece iş anlamında birlikteyiz. Yanlış anlaşılmasın onun kendine ait bir özel hayatı var benim de inşallah olur bir gün (gülüyor). İnsanlar 7 sene sonra dost olabiliyormuş...

* Albümünüzün başarılı olduğunu düşünüyor musunuz?

Benim bu ilk albümümde hiçbir iddiam yoktu, hala da yok. İddialı olduğum nokta sahneydi. Albümümdeki şarkılar Türk gençliğine hitap eden pop tarzında şarkılar değildi, ülkenin şu anda dörtte üçü genç nüfus. Pop bir albüm yapsaydım daha iddialı olabilirdim. Alaturka albüm uzun zamana dayalı bir iş başarısıdır.

* Amacınız müzik sektöründe assolist olmak mı?

Ben bu konuda bir şey demedim. Ben sadece sevdiğim müziği yapacağımı söyledim. Tercih ettiğim yerlerde sahneye çıkacağımı söyledim. Hala da bunu bu şekilde gerçekleştiriyorum. Bunun adını koymak gerekiyorsa şarkıcı adayı dedim kendime en mütevazı şekliyle... Sevenler assolist yazdı, sevmeyenler hala manken yazıyor. Destekleyen, yükselmemi sağlayanlar olduğu kadar köstek olup önüme ket vurmaya çalışanlar da var. Ben o kişileri biliyorum, onlar da kendilerini biliyorlar.

* Kendinizi nasıl ifade ediyorsunuz?

Son günlerde tartışılan evlenilecek kadın eğlenilecek kadın tanımlamalarına hiç girmiyorum. Ben ne evlenilecek, ne de eğlenilecek kadınım... Ben amele ruhlu bir kadınım. İşçi gibi sürekli çalışmak isteyen bir kadınım.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title