Haberler

Oyuncu ve Sunucu Y.d., Kokain Soruşturması Kapsamında İfade Verdi

Ünlü Oyuncu ve Sanatçı Y.d., İstanbul'da Başlatılan Kokain Soruşturması Kapsamında Çağrıldığı Beylikdüzü Jandarma Karakolu'na Gelerek, İfade Verdi.

Ünlü oyuncu ve sanatçı Y.D., İstanbul'da başlatılan kokain soruşturması kapsamında çağrıldığı Beylikdüzü Jandarma Karakolu'na gelerek, ifade verdi.

Sunucu ve oyuncu Y.D., İstanbul'da başlatılan aralarında ünlü sanatçı O.K'nin de bulunduğu ve çok sayıda çok kişinin gözaltına alındığı kokain soruşturması ile ilgili olarak bugün Beylikdüzü Jandarma Karakolu'na çağrıldı. Yaklaşık 2.5 saat karakolda bekleyen Y.D., çıkışta basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Karakola bir akrabasını ziyarete geldiğini iddia eden Y.D., "Kesinlikle kokain konusuyla ilgili burada bulunmuyorum. Daha önce bu konuda çok çektim. Yıpratıldım artık işimi yapmak istiyorum. Ne olur sizde artık üzerime fazla gelmeyin eğer öyle bir konusu olsaydı bu şekilde buradan çıkamazdım" dedi.

(RŞ-RA-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title