Haberler

Oyuncu Ahmet Kural, Sıla'nın Darp Raporuna ve İfadedeki 3 Maddeye İtiraz Etti

Geçtiğimiz günlerde Sıla'nın şiddet iddialarından dolayı adliyeye giderek hakkındaki suçlamalara cevap veren Ahmet Kural, Sıla'nın darp raporundaki 3 noktada itiraz etti.

Şarkıcı Sıla, geçtiğimiz günlerde sevgilisi Ahmet Kural'dan şiddet gördüğünü söyleyerek şikayetçi oldu. Hakkındaki iddialardan dolayı savcılığa ifade veren oyuncu Ahmet Kural, Sıla'nın verdiği ifadeye ve rapora itiraz etti.

SILA'NIN RAPORUNA 3 MADDEDE İTİRAZ ETTİ

Sabah'ın haberine göre, Sıla'yı darp etmediğini öne süren Ahmet Kural, Sıla'nın aldığı darp raporunun Adli Tıp Kurumu'ndan değil, olaydan iki gün sonra Maslak'taki özel bir hastaneden alındığını vurgulayıp iddia sahibine üç kritik soru yöneltti.

Oyuncu Ahmet Kural, Sıla'nın Darp Raporuna ve İfadedeki 3 Maddeye İtiraz Etti

İşte Kural'ın itiraz ettiği 3 nokta:

- 'Darp raporunu neden Adli Tıp'tan değil, özel bir hastaneden aldı?'

- 'Darp varsa neden 100 metre ilerideki karakola gitmedi?'

- 'Madem şiddet gördü, başvuruyu neden olaydan iki gün sonra yaptı?'

Oyuncu Ahmet Kural, Sıla'nın Darp Raporuna ve İfadedeki 3 Maddeye İtiraz Etti

"ASILSIZ İFTİRA, YARGISIZ İNFAZ"

Ahmet Kural, ifade sonrası basın mensuplarına şöyle konuşmuştu: "Konuyla ilgili açıklamayı sadece resmi makamlara yapacağım. İçeride ifademi verdim, Türk adaletine güveniyorum. Benim için her konuda yeni bir başlangıç. Böyle bir olayın içinde olduğum için herkesten tekrar özür diliyorum. Asılsız iftira, yargısız infaz yapanlara şunu söylüyorum; haksız olmak haksızlığa uğramaktan daha acıdır."

Oyuncu Ahmet Kural, Sıla'nın Darp Raporuna ve İfadedeki 3 Maddeye İtiraz Etti

Kaynak: Magazin

Ahmet Kural Adli Tıp Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Kabine toplantısında alınan kararlar! 6 Mayıs bugünkü kabine toplantısında öğretmen ataması ile ilgili gelişme var mı? Hıdırellez Kuran'da geçiyor mu? Hıdırellez dinde var mı? Hıdırellez batıl inanç mı? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Konyaspor Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Konya FB ilk 11'inde kimler var? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Hıdırellez gül ağacına dilek nasıl yapılır, saat kaçta gömülür, gül ağacı şart mı? Hıdırellez nedir? Hıdırellezde neler yapılır? Hıdırellez ne zaman? Hıdırellez dileği ne zaman yapılır? En güzel Hıdırellez mesajları! Resimli, anlamlı Hıdırellez mesajları 2024! Konyaspor Fenerbahçe maçı CANLI izle! 6 Mayıs Konyaspor FB maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 6-7 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kızıl Goncalar Ayza kim? Kızıl Goncalar Ayza karakteri gerçekte kim, Melisa Doğu kimdir? Kızıl Goncalar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 6 Mayıs Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ömer 55. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 6 Mayıs Ömer yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 6-7 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500

Yorumlar (30)

grean:

kadın utanmış şikayet etmemiş. sonra çevresi demiştir neden susuyorsun git şikayet et diye.

4
28
yanıtYanıtla
mahmut:

onun utanması olsa ahmete ben senin canın yansın diye seni aldattım yada başka bi adamla birlikte oldum yada gezdim tozdum gibi gibi bunun adı her neyse işte öyle demezdi. gururu da olsa bi daha dönmezdi ama ne gezeeeer

yanıt14
yanıt0
delice:

inanmıyorum sıla hanımın dayak yediğine maalesef üzülerek söylüyorum hemcinslerim de sınırı aşıoyorlar. . allah bilir kendisi de ne kadar darp etti erkeği karşılıklı bir itiş kakış olmuş aklınca gündeme gelecek ya poelm yapıyor kusura bakmasın inanılaçak tarafı yok erkek gurur yapar bayanın yaptığı darpları söylemez cazgır olan üste çıkar aklınca bir bayan darp edildim diyorsa yüzde yüz hak etmiştir kusura bakmasınlar onurlu bir bayan darp ortamı yaratmaz çeker gider. . .

21
6
yanıtYanıtla
Ahmet Kuralın Askerleriyiz:

Tek Kral AHMET KURAL

22
4
yanıtYanıtla
kenan:

ben diyorum bu adam hakli iftira atıyor bu kız hepsi için demiyorum bu söledimi ama kızların 100 70 şeytan işleri gucleri iftira yalan inadına bile bi adamı iceri attırmak icin attırırlar.

20
3
yanıtYanıtla
buket:

adam haklı konuştu tebrik ediyorum sizi beyefendi. bir bayan olarak hakikaten ne acıdır ki kadının düşmanı yine kadın. şeytanlaşmış çok kadın var bi kısmını bu genellemenin dışında tutuyorum. şeytanlaşanlar üstüne alınabilir

yanıt1
yanıt0
Culpa:

Ve buna itiraz eden adamın eski sevgilisinin de parmağını kırmışlığı var. .

2
13
yanıtYanıtla
YETMİŞ3:

Sıla, Ahmet Kural''ı resmen aldatmış biri. halen haklı olma peşinde terbiyesiz ahlaksız

11
3
yanıtYanıtla
marko:

ahmet baska kadinmi bulamadin

11
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

sıla bana hiç güven vermiyor. Bence sıla rayting peşinde koşan bir kişi

11
1
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title