Haberler

Oturduğunuz Yerden Dünyayı Görün

İngiltere'nin Başkenti Londra'da Açılan Kafede, Bir Yandan İçeceğinizi Yudumlarken Diğer Taraftan Dünyanın Gizemli Yörelerini İzleyebiliyorsunuz.

İngiltere'nin başkenti Londra'da açılan kafede, bir yandan içeceğinizi yudumlarken diğer taraftan dünyanın gizemli yörelerini izleyebiliyorsunuz.

Bir milyon sterline mal olan, içersinin dev ekranlarla kaplı olduğu "Yirmidört:Londra" adındaki restoran, müşterilerine oturdukları yerden dünyanın farklı bölgelerini izleyebilme imkanı sunuyor. Kafede, müdavimlerin her zaman istediği içecekleri otomatik olarak bilen interaktif bir köşede bulunuyor. Kingly Sokağı'nda konuşlanan kafenin desinatörü Cris Calarco, Daily Mail Gazetesi'ne verdiği demeçte, "Birçok mekan loş ışıklar ve kabinlerle hiç de sıcak olmayan bir ortam sunuyorken, biz biraz farklı

düşündük. Duvarları ve masaları ekranlarla süsledik. İstedik ki, müşterimiz dünyanın farklı egzotik bölgelerine seyahat edebilsin veya dükkanın hemen dışını izleyebilsin. Bir de masalara ısı sensörleri yerleştirdik, böylece elinizle dokunduğunuz yerde çiçekler açıyor. Duvardaki ekranda sanal akvaryum var. Balıklar müşteriyi tuvalete veya vestiyere kadar takip ediyor" diye konuştu.

(AİS-OYK-OYK-OK-D)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title