Haberler

Otomobille yolcu minibüsü çarpıştı: 1'i çocuk 12 yaralı

Güncelleme:

Zonguldak-Ankara karayolunda yolcu minibüsü ile otomobil kafa kafaya çarpıştı.

Zonguldak-Ankara karayolunda yolcu minibüsü ile otomobil kafa kafaya çarpıştı. Meydana gelen kazada 1'i çocuk 12 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, Zonguldak-Ankara karayolunun 9. kilometresinde meydana geldi. Beycuma beldesinden şehir merkezine yolcu taşıyan Ersin S. idaresindeki 67 M 0370 plakalı minibüs ile kent merkezinden Ankara istikametine giden Hayrullah B. idaresindeki 42 CHT 27 plakalı otomobil kafa kafaya çarpıştı. İhbar üzerine itfaiye ekipleri, 112 acil sağlık ekipleri, AFAD, jandarma ve trafik ekipleri sevk edildi.

Kazada otomobilde bulunan sürücü Hayrullah B. ile yanındaki yolcu yaralandı. Yolcu minibüsünde bulunan şoför Ersin S. ise direksiyondaki hava yastığının patlaması sonucu kazadan yara almadan kurtuldu. Yaralılardan Sadettin A. (41), Caner E. (22), Buse A. (25), otomobilin sürücüsü Hayrullah B. (54), Sakine B. (45), Nihal Ç. (37), Azize Nur Ç. (7) BEÜ Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi'ne kaldırıldı. Diğer yaralılar Furkan K., otomobil sürücüsünün annesi Pakize B., Hüseyin İ., Elif K., Fatma K. Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yaralıların hastanelerdeki tedavileri sürerken, hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. Kaza sonrası jandarma ve trafik polisleri çevrede güvenlik önlemi alırken, ulaşım bir süre kontrollü sağlandı. Kazaya karışan araçlar ise çekici yardımıyla kaza yerinden kaldırıldı. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Zonguldak Haberler

Bakmadan Geçme

Konyaspor Fenerbahçe maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Konyaspor FB maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bugün Hıdrellez mi? 5-6 Mayıs Hıdırellez bugün mü yarın mı? Hıdırellez ne demek, dinimizde var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 6 Mayıs bugünkü kabine toplantısında öğretmen ataması ile ilgili gelişme var mı? Hıdırellez Kuran'da geçiyor mu? Hıdırellez dinde var mı? Hıdırellez batıl inanç mı? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Konyaspor Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Konya FB ilk 11'inde kimler var? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Hıdırellez gül ağacına dilek nasıl yapılır, saat kaçta gömülür, gül ağacı şart mı? Hıdırellez nedir? Hıdırellezde neler yapılır? Hıdırellez ne zaman? Hıdırellez dileği ne zaman yapılır? En güzel Hıdırellez mesajları! Resimli, anlamlı Hıdırellez mesajları 2024! Konyaspor Fenerbahçe maçı CANLI izle! 6 Mayıs Konyaspor FB maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 6-7 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kızıl Goncalar Ayza kim? Kızıl Goncalar Ayza karakteri gerçekte kim, Melisa Doğu kimdir? Kızıl Goncalar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 6 Mayıs Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title