Haberler

Otomobilin Bebek Arabasıyla Yürüyen Çifte Çarptığı O Anlar Kamerada

Diyarbakır, Elazığ, Erzurum, Muş, Mardin, Bingöl ve Kars’ta meydana gelen kazalar kameralara saniye saniye yansıdı.

Diyarbakır, Elazığ, Erzurum, Muş, Mardin, Bingöl ve Kars'ta meydana gelen kazalar kameralara saniye saniye yansıdı. Diyarbakır'daki kazada bir sürücünün başka bir araca çarpmamak için kullandığı otomobilin direksiyonunu çevirince kaldırıma çıkıp bebek arabasıyla yürüyen çifte çarpma görüntüleri yer aldı.

Elazığ, Diyarbakır, Erzurum, Muş, Mardin, Bingöl ve Kars'ta İl Emniyet Müdürlüklerinin şehir polis kameralarına trafik kazalarının bazıları saniye saniye yansıdı. Kameraya yansıyan kazalar, sürücülerin trafik kurallarına uymalarının ne kadar önemli olduğunu tekrar hatırlattı.

Diyarbakır'daki kaza anı görüntülerinde bir sürücü, başka bir araca çarpamamak için kullandığı otomobilin direksiyonunu çevirince kaldırıma çıkıp bebek arabası ile yürüyen karı kocaya çarptığı yer aldı.

Elazığ'da karşı şeride geçen araç ile düz giden otomobil sürücülerinin trafik kurallarına uymaması sonucu çarpışırken, Muş'ta direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü refüje çıkıp direğe çarptı.

Mardin, Kars, Bingöl ve Erzurum'da ise kavşakta trafik kurallarına uymayan araçların çarpışması görüntülerde yer aldı. Mardin'deki kazada transitle çarpışan otomobilin sürücüsü emniyet kemeri takılı olmadığı için araçtan fırlayarak kaldırımdaki levhaya çarptı. - ELAZIĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Diyarbakır Erzurum Mardin Elazığ 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title