Haberler

Araba Binaya Saplanmıştı! İlginç Kazanın Güvenlik Kamerası Görüntüleri Ortaya Çıktı

Güncelleme:

Geçtiğimiz günlerde kaza yaparak bir binanın 2. katına saplanan aracın fotoğrafı büyük ilgi çekmişti. ABD'de yaşanan o kazanın video görüntüleri de ortaya çıktı.

ABD'nin Kalifornia eyaletinde gerçekleşen bir kazadan sonra çekilen fotoğrafta, aracın bir binanın 2. kat duvarına saplanıp orada kaldığı görülüyordu. Büyük yankı uyandıran fotoğraf, "Bu araba oraya nasıl çıktı" sorusunu da gündeme getirmişti.

KONTROLÜNÜ KAYBEDİP DUVARA SAPLANDI

Sürücünün yaralı olarak kutartıldığı kazanaın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Videoda aracın, kontrolünü kaybettikten sonra o hızla banketten sekip 2. katın duvarına saplandığı görüldü.

Kaynak: Haberler.Com / Dünya

Amerika Birleşik Devletleri Komik - İlginç Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Sülfür gazı nedir, zararlı mı, ölümcül mü? Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024?
500

Yorumlar (8)

bilemedim:

reis domuz eti yiyen hinzirogluna cok kizmis anlayamadim neden cünkü domuzu yenilir et listesine bizzat kendileri almislardi. . . .

8
8
yanıtYanıtla
tosun D:

domuz etinin tadı koyuna kuzuya bin basa. . zaten tüm güzel şeyler müslümanlara yasak! neden acaba?

yanıt2
yanıt25
yasal olmayan domuz ciftligi sahibi:

son 10 yildir domuzlu kebab yemeye baslagidimizdan beri turk millleti olarak kafamiz calismaya basladi

yanıt0
yanıt9
Cahiller:

Tosuncuk, domuz etinin zararlarını araştır sonra konuş, ot yiyip süt veren güzelim inekler dururken kendi pisliğini yiyen domuza güzel demeniz ayrı bir kafa. Cahil cahil konuşmayın

yanıt1
yanıt1
Oyuncu:

Gta vice city rampadan atlayan arabanin sonu. Bonus 150$ . Distance 30 ft height 10 ft filips 0 rotation 60 °

5
1
yanıtYanıtla
Horoz 20:

BİRAN BİZİM TARZAN RIFKI SANMIŞTIM :))

1
2
yanıtYanıtla
Bence:

uçmasa kaydı çeken arabaya sağlam girecekmiş bence allah esirgemiş

2
0
yanıtYanıtla
Doktor:

Turbo iyi açmış..

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title