Haberler

Osmaniye: Bakan Özak, Osmaniye'de

Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Nafiz Özak, Osmaniye'de yapımı süren çevre yolu ve Kadirli yolunda incelemelerde bulundu.

Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Nafiz Özak, Osmaniye'de yapımı süren çevre yolu ve Kadirli yolunda incelemelerde bulundu.

Kahramanmaraş'tan Osmaniye'ye gelirken yapımı devam eden çevre yolu ile Kadirli yolunda incelemelerde bulunan Bakan Özak, AK Parti Osmaniye İl Teşkilatı'nı ziyaret etti. Kadın Kolları Başkanı Hatice Kızıl tarafından çiçeklerle karşılanan Özak, partisinin, bayan üyelerine daha çok değer verdiğini söyledi.

Partililerle görüşmesinde hükümetin icraatlarından bahseden Özak, "Hükümetimiz konut sorununu çözmek için büyük bir hamle başlattı ve bugünlerde de bu hamlelerin sonuçları alınıyor. 180 bin konut hedefinden 60 bini bugün itibariyle tamamlandı. Diğerleri de aynı hızla devam ediyor. Ayrıca ülkemizin karayolları bugün adeta şantiyeye dündü. Duble yolların yapımı büyük bir hızla devam ediyor. Bütün bunlar hükümetimizin başarılı olduğunu göstermektedir. Bu başarıda da sizlerin payı çok büyüktür" dedi.

Önümüzdeki seçimde yaklaşık 4 milyon genç seçmenin oy kullanacağına işaret eden Bakan Özak, hükümet olarak gençlere ağırlık verdiklerini söyledi.

Parti binasından ayrılırken çevre yolunu yapan müteahhitle görüşen Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Nafiz Özak, işini yapan herkesin parasının ödendiğini ifade ederek, yolun en kısa zamanda bitirilmesini istedi. Daha sonra Osmaniye Valiliği'ni ziyaret eden Bakan Özak, buradan Kadirli İlçesi'ne geçti.

Bakan Özak'ın ziyaretine, TBMM Başkan Vekili Nevzat Pakdil, Osmaniye Milletvekilleri Şükrü Ünal, Mehmet Kastal ve Mehmet Sarı ile Hatay Milletvekili Mehmet Soydan eşlik etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title