Haberler

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu'ndan Penaltı Atışı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Eroğlu'nun penaltı atışı- Eroğlu'nun statta inceleme yapması- Eroğlu'nun açıklaması Orman ve Su işleri Bakanı Eroğlu Afyonkarahisar'da- Eroğlu incelemelerde bulunduğu spor tesisinde penaltı atışı yaptı Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, incelemelerde bulunduğu spor tesisinde penaltı atışı yaptı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Eroğlu'nun penaltı atışı- Eroğlu'nun statta inceleme yapması- Eroğlu'nun açıklaması Orman ve Su işleri Bakanı Eroğlu Afyonkarahisar'da- Eroğlu incelemelerde bulunduğu spor tesisinde penaltı atışı yaptı Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, incelemelerde bulunduğu spor tesisinde penaltı atışı yaptı.Afyonkarahisar Spor Kompleksi'nde incelemelerde bulunan Eroğlu, protokolün isteği üzerine yeşil sahada penaltı noktasına geçti.Kaleye geçen Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'a karşı penaltı kullanan Eroğlu, ilk şutunu gole çevirdi. Eroğlu'nun kullandığı ikinci ve üçüncü şutunu kurtaran Çoban, şutların gol olmasına izin vermedi. Bakan Eroğlu'nun kullandığı şutlar protokol üyelerinden büyük alkış topladı.Eroğlu, maçın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, bulunduğu statta yapılacak turnuvanın Afyonkarahisar turizmine önemli katkı sağlayacağını belirtti.Böyle bir tesisin meydana gelmesinden mutluluk duyduğunu ifade eden Eroğlu, şöyle konuştu: "Zaman zaman buraya geliyorduk ama bu kadar mükemmel olduğunu ilk kez görmüş olduk. Şu anda da takımlar gelmeye başlamış. Buraya zamanla dünyanın en önemli takımları gelmeye başlayacak. Bu takımların burada her türlü fonksiyonları yerine getirme durumları var" dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Burhanettin Çoban Veysel Eroğlu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title